zaterdag 23 februari 2013

Budget look Twilight Breaking Dawn

Twilight, ik vind het leuk. Ja, eerlijk waar. Het is een zoetsappig verhaal en eigenlijk slaat het nergens op. Maar toch, wie vind het nu niet fijn om even helemaal op te gaan in een fantasie wereld. Ik wel hoor. Al vind ik Harry Potter vele malen beter. Dat zou dan wel weer een kopie zijn van The Lord of The Rings. De Twilight films zijn ronduit slecht. Op het laatste deel na dan, het eind gevecht is wel cool. De acteurs zijn gewoon slecht gecast. Het is meer dat ik Kristen Stwewart een ijskoningin vind. En ze gaat vreemd, de t***.. Ik dwaal af ja.Ik heb in bovenstaande video een simpele budget look gemaakt van het moment dat Bella haar ogen open doet als vampier. De producten staan allemaal aangegeven in de video. Toch hieronder nog even een lijstje:


Gezicht:
- Essence My Skin Moisturizing cream gel.
- Gosh X-Ceptional Wear foundation 11 Porcelain.
- Essence Translucent loose powder.
- Catrice allround concealer

Ogen:
- Prime and fine  eyeshadow base Catrice
- Catrice absolute eye colour 090 Bring me Frosted Cake
- 070 Mr. Copper's Fields
- 310 Lobster-lobby.com
- Essence Get Big Lashes Mascara
- Catrice eyebrow pencil 020 Date With Ash-ton
- Wimperkruller Etos

Mond:
- Lobster-lobby.com (zie boven)
- Essence Stay matt lip cream 01 Velvet Rose

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen