zondag 24 februari 2013

Everyday make-up bakje

Ik heb de afgelopen week best wat video's op Youtube geplaatst, vandaar dat ik ze ook nog even hier neer zet. In dit filmpje behandel ik mijn "elke dag" make-up bakje. De producten die ik dus (bijna) iedere dag gebruik. Ik heb ze nu bij elkaar staan, omdat het op die manier lekker overzichtelijk is. En het bevalt me wel moet ik zeggen! Ook nieuwe producten zet ik er neer zodat ik ze goed en uitgebreid kan testen. Inmiddels is die wel wat voller geworden.Klik voor de productenlijst.De producten in het filmpje:

Gezicht:
- Miss Sporty So Clear powder foundation
- Gosh Natural Blush in 39 Electric Pink

Huidverzorging:
- Hegron Pure&Nature hydrating Day Cream

Ogen:
- Catrice Eyebrow pencil 020 Date with Ash-ton
- Catrice Absolute Nude Eyeshadow palette
- Prime and fine eyeshadow base Catrice

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen