zaterdag 23 februari 2013

Niekool

Een blog, wie had dat ooit nog gedacht. In 2010 om precies te zijn was ik een actief Blogger. Ik had honderen blogpost online staan. Ik zag het bezoekersaantal groeien met de dag. Door omstandigheden heb ik moeten stoppen. Verschrikkelijk vond ik dat. Het heeft altijd heel erg aan mij geknaagd. Het was dat ik toen niet anders kon, maar waarom zou ik nooit meer mogen beginnen met een blog. Ik vind het leuk, ik vind het geweldig. Youtube filmpjes maken, ook dat bleef knagen. Het is dat ik toentertijd echt moést stoppen met mijn blog, anders had ik het zeker doorgezet. Het feit dat het nog steeds zo blijft kriebelen heeft mij doen besluiten om opnieuw te beginnen. Een nieuw blog, nieuwe artikels en nieuwe filmpjes. Ik ga het doen en ik heb er zin in.Ik heb het geluk dat ik op donderdag vrij ben van school en stage. Dat zal in het vervolg dan ook mijn "blog" dagje worden. Een hele dag werken aan mijn hobby, dat maakt de week nu al leuker. Mensen die mij langer volgen weten dat ik erg houd van budget producten. Ik vind het héérlijk om make-up pareltjes te vinden die kwalitatief goed zijn en niet duur! Tegenwoordig is het ook wel zo dat ik wat langer spaar voor duurdere beauty producten. Je zult hier dus van alles tegenkomen.

Ook wil ik lifestyle toevoegen aan mijn blog. Ik zal af en toe eens een persoonlijke update doen, of lekker van die copycat tags! Ik moet er nog een beetje mijn weg in vinden. In het ritme komen. Ik weet zeker dat dat goed komt. Ik ga proberen iedere dag een artikel online te gooien en als dat niet lukt om de dag of een aantal keren in de week! Ik hoop je hier zeker vaker te zien.

Liefs,

Nicole

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen