donderdag 21 maart 2013

Sale kleding Wibra


Ja, kleding van de Wibra. Het staat bekend dat Hassan een jas an heeft, net gekocht bij Zeeman en helemaal niet duur. Alle gekheid op een stokje: het imago van winkels als de Wibra en Zeeman is slecht. Want hoor je ooit een klasgenoot of collega tegen iemand zeggen; oh kijk eens, deze broek heb ik pas nieuw van de Wibra. Het wordt geassocieerd met crap kwaliteit, goedkope mensen en buitenlanders >> Hassan.

Toch zijn er genoeg mensen die kleding kopen bij de Wibra. Wat dacht je bijvoorbeeld van kinderkleding? Je moet er voor de grap eens tussen kijken maar de baby kleding is ronduit geweldig. Erg schattig en het ziet er totaal niet goedkoop uit. En niet alleen babykleding, ook voor de grotere kinderen is er genoeg. Verder heb je er de meest leuke kaarten voor (nog geen) 50 cent.

Ik heb kleding van alle winkels die er maar zijn. Coolcat, H&M, C&A, Takko en ga zo maar door. Toevallig liep ik van de week de Wibra binnen. Daar heb ik tevens de verschrikkelijke haarverf gekocht. Al direct binnen zag ik een rek staan met afgeprijsde kleding. Ik heb twee dingen gescoord die beide erg gaaf zijn en als je het mij vraagt kan je niet zien dat het van de Wibra komt.


Ik heb een korte broek gekocht die al gegoten zit. Het lastige aan dit soort winkels is wel dat je niet in de winkel kan passen. En afgeprijsde artikelen kan je vaak niet meer ruilen. Daarom was het een beetje een gok. Toch kon ik me er geen buil aan vallen want bovenop de korting kwam nog een 50% korting. Twee euro moest ik ervoor betalen!! Het is een soort flanellen broek, maar dan een ultra korte variant. Die vind ik echt heerlijk voor in de zomer.

Verder heb ik een blouse gehaald met witte stippels voor drie euro. Ook deze zit erg fijn. Op onderstaande foto heb ik hem aan. Het liefst combineer ik zo'n blouse met een kokerrok.


Wat vinden jullie van de vooroordelen rondom winkels als de Wibra?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen