maandag 4 maart 2013

Max make-up mono oogschaduws ActionVandaag heb ik een review over twee losse mono oogschaduw van het inmiddels bekende Action make-up merk Max. Ik heb vaker producten geprobeerd van dit merk en meestal viel het mij zwaar tegen. De laatste keer had ik een setje gehaald met vier baked eyeshadow waar totaal geen pigment van afkwam. Die heb ik ook snel aan mijn zusje gegeven. Ik had daarom het vertrouwen een beetje verloren betreft dit merk, maar ze hebben me toch positief kunnen verrassen met deze twee oogschaduws!

Zoals gezegd zijn mijn ervaringen met het merk Max niet goed. Eerder slecht! Daarom kocht ik de oogschaduws met enige twijfel.. Ik vind de verpakking erg mooi. Het doosje is doorzichtig waardoor je de oogschaduw goed ziet en in de oogschaduw staat het logo van het merk. Chique voor €0,59!


Ik moet nog wat meer oefenen met het fotograferen van swatches, maar de pigmentatie valt mij erg mee. Je kan hier prima een basic look mee maken. De lichte kleur vind ik erg goed gepigmenteerd. Ik gebruik deze nu ook dagelijks. Als je op zoek bent naar een goede basic oogschaduw voor weinig geld; neem zeker een kijkje bij de Action want dit zijn budgettoppersss!

Te koop bij de action voor €0,59 per stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen