dinsdag 27 augustus 2013

Groot Shoplog - VEEL The Body shop, Lush, Catrice, Ebay.


Lees verder voor meer!Oh oh oh. Lush, wat ben je leuk. Ik ben de winkel van Lush in Utrecht wel eens binnengelopen. Dat was op een dag dat ik samen met mijn vriend naar Utrecht ging. Helaas kan hij heel slecht tegen de enorm heftige heur die in de winkel hangt dus ik was er letterlijk na 10 seconden weer uit. "Komt wel", dacht ik. Nou, mooi niet dus. Het kwam er maar niet van en toen ik dit populaire zeepje van Lush tegenkwam moest ik hem uitproberen. Ik vind de geur echt hemels en bovendien vind ik het concept "Lush" ook erg goed. Veel natuurlijke producten en daardoor zijn ze niet te lang houdbaar. Vind ik niet erg, zo'n straf is het niet om iedere dag te douchen met Honey I Washed the Kids.Ook de Body shop heb ik dit keer flink veel van gekocht. Alhoewel, in meerdere keren zoals ik in het filmpje al vermeldde. Ik kan er niks aan doen; de Body Shop is echt mijn favorieten winkel betreft huidverzorging. De meeste producten ruiken super en verzorgen je huid erg goed. Ja, ik ben fan. Eerlijk gezegd heb ik nog wat nieuwe dingen besteld laatst. I know, ik moet stoppen. Kan wel weer even vooruit nu! Er was zo'n goede actie dat ik het niet kon laten. Ik zal beloven alle nieuwe producten uit die bestelling te gaan reviewen op mijn blog. Voel ik mij iets minder schuldig.

Wat zijn jullie favorieten producten van The Body Shop en Lush? Bij mij is dat op dit moment van de Body Shop de Mango bodybutter. Nomnomnomnomnom!!

Liefs, Nicole

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen