zaterdag 24 augustus 2013

Nieuwe Essence Producten - Metal Glam 03 Frosted Apple en 07 Natural Beauty LipstickEssence, wat ben ik blij met jou. Mooie lipsticks in plaats van glitterende kinderachtige lipsticks. Een echte gelnagel set waardoor mensen met een kleiner budget nu ook heel mooi gelnagels kunnen maken. Toffe oogschaduws waar de glitter je tegemoet blinkt. Niet geheel onbelangrijk ook is dat de oogschaduws ook goed gepigmenteerd zijn. In dit onderstaande filmpje heb ik een look gemaakt met twee producten die ik heb gekocht uit de vernieuwde Essence collectie. Met direct een mini tutorial erbij! Ik hoop dat je het leuk vind!


p.s. Ik heb een nieuwe banner op mijn Youtube en zoals je kan zien heeft mijn site ook een opfrisser gehad! Wil je mij echt actief volgen kan je het best even op mijn Youtube kanaal abonneren. Klik HIER :D!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/10421729/?claim=3hdk3xqvfah">Follow my blog with Bloglovin</a>

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen