zondag 25 augustus 2013

Update Lipstickzone ~ Vaste upload dagen en blog!

Al een tijdje heb ik zitten dubben over wat ik wilde gaan doen met mijn site. Ik heb immers een site en ik vind het leuk om te bloggen. Wel ga ik morgen alweer naar school voor de introductieweek. Die week daarna moet ik zelfs 5 dagen in de week naar school. Dat betekend helaas minder tijd voor Youtube en voor mijn site. Toch heb ik een ideale oplossing bedacht die ik hieronder in het filmpje bespreek. Kijk snel!


Dus voor de duidelijkheid worden de vaste upload dagen dinsdag en vrijdag. Op dinsdag zal er iedere week een filmpje verschijnen. Op vrijdag alleen als het uitkomt. Wie weet dat er weken zijn met wel 3 filmpjes. Waar je in ieder geval van uit kan gaan is dat er dus op dinsdag wel een filmpje is. Ik hoop dat het zo duidelijk is voor iedereen. Verder wil ik ook weer reviews gaan schrijven, maar dan verwerk ik die in een artikel met een filmpje. Dus alle reviews die je hier kan gaan lezen combineer ik met een filmpje. Zoals ik in het filmpje al zeg kan dat de ene week een lange review zijn en de andere week een korte beschrijving. Ik moet even kijken wat het fijnst werkt. Persoonlijke updates kan ik hier ook plaatsen als ik het bijvoorbeeld niet fijn vind om het te vertellen in een filmpje.

Klik hier voor mijn Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen