vrijdag 30 augustus 2013

Update Lipstickzone ~ Vaste upload dagen en blog!


Woeiii, ik ben zo ontzettend blij. Ik schrijf dit op maandag en gisteren kreeg ik er ineens 6 abonnees bij! :D Op 1 dag!! Voor mij is dat heel veel haha. In het filmpje zeg ik het al, ik ben blij met ieder persoon die zich abonneert. Ben je beniewd naar de winactie? Kijk dan snel het filmpje en lees straks verder voor meer uitleg!
Ik hoop dat alles duidelijk is, maar ik zal toch alles nog even op een rijtje zetten.

1. Deel de video op Twitter. Facebook mag ook. In de video vertel ik dat ik geen Facebook heb, maar die heb ik sinds kort wel! Je mag onderstaande tekst op Twitter of op Facebook zetten, zolang je mij maar een linkje kan sturen. Je mag mij ook als vriend toevoegen!. Klik hier voor mijn FB. Je kan de onderstaande tekst gewoon kopiƫren en plakken!
"Ik doe mee aan  winactie en wil kans maken op 1 pakketje met oa the body shop en miss sporty! http://youtu.be/FI7tVyXdEZw"
"Ik doe mee aan de winactie van Lipstickzone en wil daarbij kans maken op The Body shop samples en oa een lipstick van Miss Sporty. Kijk snel! http://youtu.be/FI7tVyXdEZw"
2. Laat een reactie achter onder de Youtube Video. Dit laatste is erg belangrijk anders raak ik het overzicht kwijt. In die reactie mag je zetten dat je meedoet, je de video hebt gedeeld en eventueel een suggestie/tip voor mijn video's. Daar heb ik namelijk heel veel aan!

3. Je moet als vanzelfsprekend geabonneerd zijn! :)

4. Deze is optioneel; ik zou het heel erg leuk vinden als je mij gaat volgen op Bloglovin. Klik hier!

Ik hoop dat je de winactie leuk vind en bedankt voor het meedoen! <3
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen