maandag 2 september 2013

Dag uit mijn leven 31-08-2013

Hier is die dan; het tweede "dag uit mijn leven" filmpje. In deze video kan je wat mij betreft redelijk goed zien hoe ik ben in de omgang met mensen bij wie ik mij fijn voel. Relax, platte humor en gewoon echt mezelf. Ik zat te twijfelen om dat zang stukje eruit te halen, maar ik heb het niet gedaan want het is immers wel een filmpje waarbij ik laat zien wat ik zoal doe op een vrije zaterdag. Ik wil niet beweren dat ik kan zingen want inderdaad, dat kan ik niet hahaha. Ik vind het ook wel moeilijk dit soort dingen online te zeggen, stel dat verkeerde mensen het zien. En dan even later denk ik; jeempieh Nicole, je vind dit zo leuk om te doen! Schijt aan alles!!! Ja, stiekem blijven dit soort dingen nu nog eng. Hoop dat je het leuk vindt. Veel plezier met kijken! <3

2 opmerkingen:

  1. Leuk hoor! ( moet alleen zeggen dat het: " je vindT dit zo leuk en hoop dat je het leuk vindT is. Gewoon het werkwoord 'lopen' gebruiken, het is ook niet: ik hoop dat je het leuk 'loop', maar 'loopt) ik had er zelf vroeger moeite mee en dat trucje heeft me erg geholpen. En nou en dat mensen dit misschien gaan zien! Moet je trots op zijn, het zijn karaktervolle en leuke filmpjes :).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje voor je tips :) Het loop trucje ken ik al hoor en pas ik altijd toe, maar ik zie idd waar ik de foutjes heb gemaakt :) En idd, schijt haha. Dankjewel!

      Verwijderen