zondag 29 september 2013

Mijn leven in 20 vragen TAG + 2 budget tutorials ~ Catrice en Essence


Hoi lieve allemaal. In deze blogpost staat de "mijn leven in 20 vragen tag" centraal. Mijn vorige filmpjes staan niet op mijn blog en dat komt omdat ik nogal veel aan mijn hoofd heb gehad. Daarom zal ik ze bijvoegen bij deze blogpost. Mijn leven is momenteel een beetje instabiel. Ik ben een nieuwe "weg" aan het zoeken en tevens natuurlijk bezig met een nieuwe opleiding die ernstig veel tijd in beslag neemt. Tja, priv├ę zijn er dus wat dingen veranderd. Ik laat het in dit filmpje al een beetje doorschemeren, maar bij een volgend kletsfilmpje ga ik het wel een beetje uitgebreid vertellen.

Ik hoop dat je plezier hebt bij het kijken van dit filmpje en alvast bedankt voor je begrip <3.

Ook heb ik laatst 2 nieuwe tutorials opgenomen. Met het Absolute nude palette van Catrice, en een paarse look met een metallic oogschaduw van Essence. Veel kijkplezier!
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen