donderdag 12 september 2013

PRIMARK Shoplog! ~ Dior Lipgloss voor 50 cent!!
Wat een koopjes he, niet normaal! Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit zo'n lipgloss liefhebber ben geweest. Wat niet is kan nog komen want in eerste instantie vond ik lipstick ook niet fijn en zie nu eens! Dat gebruik ik iedere dag. Dus waarom lipgloss geen kansje geven? In het filmpje vertelde ik het al; in dit artikel laat ik wat swatches zien en geef ik mijn mening over deze (normale dure) glossjes!


De verpakking van deze lipgloss vind ik mooi en netjes. Het oogt wel wat luxer als een lipgloss van Essence, maar echt spannend vind ik het ook niet. De kleur ziet er in de verpakking neutraal roze uit. Wel mooi! Sorry voor het plakrandje, die krijg ik er echt niet af! Als eerste laat ik even zien hoe hij eruit ziet op mijn mond.


De kleur is liefelijk roze. Wel schattig. In het echt knalt die meer dan op de foto. Het plakkerige gevoel moet ik wel aan wennen hoor. Ik heb een lipgloss van Catrice die naar mijn idee minder plakt dan andere lipglossjes. Ligt dat nu aan mij of zit daar echt verschil in? Volgens mij zit het namelijk een beetje tussen de oortjes hahaha ;)


Hier zie je de swatches van de beide glossjes op mijn hand. Zie je die mooie zilveren glitter in de roze gloss? Wat een beauty he! De lipgloss van Dior vind ik voor een neutrale lipgloss goed gepigmenteerd. Laten we direct verder gaan met desbetreffende review!


Euw goshie. Ja. Ik snap hem jongens. Inderdaad, hier krijg je een luxe gevoel van. Wat is de verpakking prachtig he, werkelijk waar! Ik heb nog nooit een mooiere lipgloss in mijn bezit gehad. En het oog wil natuurlijk ook wat. En dan te bedenken dat ik dit pareltje voor €0,50 heb kunnen bemachtigen. Uiteindelijk gaat het natuurlijk wel om de inhoud, dus laten we even kijken of die er op de lippen ook mooi uitziet.


De lipgloss geeft zoals ik al dacht niet echt een dekking. Nu zijn gouden lippen ook niet echt mooi, dus ik vind het wel prima zo. De glitters zijn wat grof en je voelt ze wel zitten. Dat vind ik persoonlijk iets minder. Het is een fijn glossje om in je tas te gooien en af en toe op te smeren, maar om eerlijk te zijn; ik vind mijn lip cream van Essence met het fijne prijsje van €1,99 veel beter.

De conclusie is dat ik de lipgloss van onbekend merk en Dior allebei mooi vind. Ik hou wel in mijn achterhoofd dat de lipgloss van Dior een nieuwprijs heeft van 29 knaken. Dat vind ik hem absoluut niet waard. Dan heb ik liever een mooie langhoudende lipstick. Toch ben ik wel blij met beide producten want zeg nu zelf; hoevaak krijg je de kans dure merken te bemachtigen voor nog geen euro.. ;)


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen