donderdag 17 oktober 2013

ZoveelZoveel mensen om je heen. Dat dagelijks leven. Mensen.. veel mensen. Je kent ze niet. Iedereen loopt in een lijn en er zijn veel overeenkomsten. Zelfde leeftijd, allebei een bril, allebei een beugel. Rood haar, zwart haar, blond. Gelijk een mening. Dat zal wel een trutje zijn. Oh, en hij.. hij vind zichzelf heel wat.

Mensen. Zoveel.. Je loopt allemaal dezelfde kant op. Met veel optimisme kijk je naar de toekomst. Oh, wat een plannen heb ik. Die lange wil later een chef kok worden. Dat kleintje later fotograaf. Hij later architect en zij wil erg graag zangeres worden. Dromen, zoveel dromen. Zoveel mensen. Allemaal dezelfde kant op lopen. De toekomst in. Met mij komt het wel goed. Dat meisje naast mij? Ik weet het niet en eigenlijk kan het mij niet veel schelen. Ik ben belangrijk.

Mensen. Zoveel.. Hoe goed kennen we elkaar eigenlijk? Twee jaar bij elkaar in de klas zitten. We weten wel dat we allebei verkeerde vooroordelen over elkaar hebben. Ze mag mij niet. Hij mag mij niet. Laten we hatelijk gaan doen. Zitten we niet allemaal in hetzelfde schuitje? Jong. Dromen. Proberen wat te maken van het leven.

Zoveel negatieve meningen. Vooroordelen. Ik wil zijn wie ik ben. Ik wil mij niet anders voordoen. Zoveel mensen lopen met een masker op. Niet jezelf kunnen zijn. Het is stom. Dat komt door die mensen daar. En wat denken zij? Misschien wel hetzelfde. Een grote bek om het kleine hartje te verdoezelen. Andere doen het tegenovergestelde.

Ik weet niet wat deze blogpost wil bereiken, maar van je aftypen is fijn - Nicole


2 opmerkingen:

  1. Wauw vooral de laatste twee vind ik mooi, toepasselijk, wat je veel ziet en ik ook mee te maken heb.

    BeantwoordenVerwijderen