dinsdag 18 februari 2014

Maybelline Superstay 14hr Lipstick 110 Neverending Pink!Maybelline is een merk die ik altijd wel mooi heb gevonden, maar waar ik nooit veel aandacht aan heb besteed. Totdat een klasgenoot van mij met een mooie lipstick van Maybelline aan kwam zetten! Ik heb een aantal maanden fulltime stage bij het Kruidvat gelopen dus natuurlijk kwam die me wel bekend voor. Alleen heb ik er nooit echt goed naar gekeken! Ik dacht namelijk dat het een soort van kleine lipgloss tubes waren. Niets blijkt minder waar, want het zijn lipsticks! Het meisje uit mijn klas vond haar lipstick goed en ik werd benieuwd.. Nu was er laatst een actie bij de Etos; alle Maybelline make-up 50% korting! Ik besloot zo'n mooie lipstick mee te nemen.
Zoals ik van Maybelline en vele andere merken gewend bent staat het product vol met marketing onzin. De lipstick zou 14 uur moeten blijven zitten. Dit soort dingen neem ik altijd met een grote korrel, je kan wel zeggen zak, zout. Ik heb nog nooit een lipstick gehad die zo lang blijft zitten!

Even over de verpakking. De verpakking vind ik leuk, anders dan andere lipstick. De metalen behuizing vind ik een chique effect geven. Toch beter dan altijd dat plastic! Aan de onderkant zie je de kleur van de lipstick al goed. Dit is handig als je net als mij wat meer lipstick in huis hebt dan de gemiddelde vrouw ;-) Zo hou je de kleurtjes goed uit elkaar.


Op bovenstaande foto zie je de pigmentatie van de lipstick goed. De lipstick is niet intens dekkend, maar persoonlijk vind ik dit geen probleem aangezien de kleur ontzettend knallend is. Ik zou de kleur omschrijven als een zomerse roze kleur met in de verte een fuchsia ondertoon. De kleur vind ik ontzettend mooi en zo'n soort had ik ook nog niet in mijn stash. Yay!


De kleur bevat in de verte een lichte shimmer, maar is verder redelijk mat. De structuur van de lipstick is droger dan een gewone lipstick, dit zorgt er natuurlijk voor dat de lipstick langer blijft zitten. Ik zou van te voren altijd even je lippen scrubben wil je zo'n soort lipstick gaan dragen, want velletjes vallen extra snel op helaas! De lipstick vind ik niet té droog. Hij droogt je lippen niet uit en dat is vaak wel het geval bij lang houdende lipsticks.


En nu de hamvraag; blijft de lipstick echt 14 uur zitten? Daar kan ik kort maar krachtig over zijn; nee. De lipstick overleeft een maaltijd goed, maar langer dan 6 uur wordt het niet. Opzich vind ik dit lang hoor als ik bedenk dat ik mijn goedkope lipstick van de Action en Essence echt om de paar uur bij moet stiften. Bovendien vind ik de lipstick mooi en geeft het mij eeen luxe gevoel. Ook een pluspunt toch? ;-)

Al met al krijgt de Maybelline Superstay 14hr Lipstick in 110 Neverending Pink een 8 van mij. Een aanrader als je op zoek bent naar een mooie, zomerse lipstick die goed blijft zitten!

Prijs; €12,99
Mijn tip is om op de acties te wachten, zo betaal je al snel de helft minder! 


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen