woensdag 26 februari 2014

The Body shop Lipbalm Honing & The Body Shop Lipbutter Chocomenia


Tijd voor weer een artikel over TBS! Ditmaal ga ik twee lip producten behandelen; TSB lipbalm in honing een lipbutter in Chocomenia. Beide deze lipbalsems heb ik bemachtigd in de sale. Toevallig keek ik op de site en die dat was er geen verzendkosten. Win! Beide producten waren afgeprijsd van €5 naar €1,50 per stuk! Voor dat geld kon ik ze niet laten liggen ;-)Oke, laten we beginnen met de lipbalm in honing. Deze hoort bij de bijpassende lijn honing die nu alweer een tijdje in het assortiment zit. Mijn geliefde Sweet Lemon heeft daar ruimte voor moeten maken ( :( ), maar dat terzijde.


 De balsem is zoals de naam al doet vermoeden erg zacht. Ik vind hem heerlijk in gebruik, vooral wanneer je last hebt van ruwe lippen. Ik heb zo'n type die snel en vaak velletjes heeft, en af en toe vergeet ik wel eens te scrubben. Dan helpt het goed om een laagje van deze balsem op te smeren. Het verzorgd en geeft een lichte glans. Meestal breng ik hem aan voor het slapen, zodat die goed in kan trekken!

Klik hier voor de site van TBS. Helaas zijn ze momenteel wel weer €5 en eerlijk..? Dat vind ik hem niet waard. Het is een prima lippenbalsem met een lekkere, subtiele honinggeur.. Maare, 5 knaken? Nee, ik zou wachten tot een aanbieding ;-) Ik vraag me tijdens het typen ook af waarom ze "nieuw" op de site zetten. Ik heb hem toch in de sale gekocht, niks nieuws meer aan?


Door met de volgende; de lip butter van de Chocomenia collectie. Eerlijk is eerlijk; ik heb een haat/liefde verhouding met deze lijn. Ik heb ook de body butter en ik vind deze heerlijk om aan te ruiken, maar als ik mezelf er mee insmeer vind ik hem echt te sterk. Dus het is meer een product voor af en toe.


Over de substantie van het product ben ik zéér tevreden. Het is echt een lip butter die ontzettend goed voedend is. Ook erg lekker voor het slapen gaan, mits je zin hebt in de overweldigende chocolade geur ;-) Het product smeert goed uit en trekt redelijk snel in. Ik heb er weinig op aan te merken en samen met de honing lip balm zijn dit mijn favorieten lipproducten van dit moment! Die zie je vanzelf wel weer terug in een video, maar dan zal ik wel even linken naar dit artikel  ;-)

Ik kan de link van deze butter niet meer vinden op de site. Ik ben bang dat ze niet meer verkocht worden wat ik overigens wel logisch. Ik neem aan dat een product niet voor niks in de sale gaat, toch?

Heb jij fijne lipbalsems van TBS?Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen