maandag 24 februari 2014

The Body Shop Stash ~ Grote Potten!


Nicole + TBS = Liefde. Ik ben helemaal gek van The  Body shop. In de rest van dit artikel zal ik trouwens de afkorting TBS gebruiken. Dan weet je in ieder geval wat ik bedoel ;-). Goed, waar hadden we het over? Juist ja, TBS. Ik vind de producten en dan met name de body butters helemaal geweldig. De structuur, de heerlijke natuurlijke geuren en het luxe gevoel wat ik van de producten krijg. Ja, je kan wel zeggen dat ik door de jaren heen een groot fan ben geworden. De afgelopen maanden, rond kerst/sinterklaas en tijdens de sale, is mijn stash weer flink wat gegroeid! Vandaar dat ik vandaag mijn Body butters ga laten zien, maar dan wel alleen de grote potten. Nieuwsgierig geworden?


Laten we beginnen met één van de grootste potten die ik in huis heb; Moringa body butter, 300ML. Tjonge jonge, wat is dit toch een heerlijke geur zeg. Ik zou het omschrijven als een zomerse, zware bloemengeur. Dit is serieus één van de lekkerste geuren van TBS. Ik heb er niet over uit welke nou echt het lekkerste vind ruiken want heel veel geuren zijn super!


Zoals je ziet is de substantie van deze body butter heel zacht. Hij neemt snel op in de huid en dat is fijn na het douchen want niemand vind dat plakkerige gevoel op de benen fijn. Daar heb ik eigenlijk nooit last van met body butters van TBS, maar met deze al helemaal niet. En de geur.. de geur.. ik krijg echt flashbacks naar de zomer als ik hem ruik. Goddelijk!


Verder met de vanilla bliss body butter! Dit is een geur waar ik redelijk aan moest wennen. De geur is sterker dan echte vanille. Tijdens het tikken van dit artikel heb ik er nog even aan geroken en inderdaad, ik vind de geur heel anders dan vanille. Zo zie je maar weer, geur is zo persoonlijk. Dit is mijn minst favorieten body butter die ik in mijn stash heb. Deze heb ik samen met een grote aardbeien body butter overgekocht van een ander meisje voor een heel fijn prijsje. Dus een miskoop kan ik het niet noemen. In combinatie met de showergel, die ik ook in mijn bezit heb, vind ik hem wel lekker.


 De geur maakt me ook vrij sentimenteel en doet me aan bepaalde gebeurtenissen denken. Dat heb ik sowieso heel snel met geuren; ik link ze heel snel aan momenten en herinneringen. Dit kan fijn zijn, maar in het geval van deze body butter iets minder ;-). Al met al vind ik het wel de moeite heb hem even te ruiken in de winkel. Nu kan dat natuurlijk niet, maar de kans is vrij groot dat ze met kerst weer terugkomen. De substantie van de body butter is wat dikker; perfect voor de winter dus.


Dit is mijn favorieten winter geur; Almond body butter. Deze body butter ruikt precies naar warme winterdagen, heerlijk met een glas warme chocolademelk voor een vreugdevuur. De geur is warm, kleine warme amandeltjes komen je tegemoet. Marsepein, baileys, warm.. winter. Zo zou ik de geur omschrijven. Vooral in combinatie met de showergel; heeeerlijk!


De body butter voelt als een heerlijke, dikke en voedende crème. Ook deze body butter heb ik in de sale gekocht! Absoluut een aanrader tijdens de koudere maanden.


Hmm, mijn favoriete zomergeur! Helaas is dit schatje al een tijd uit het assortiment, maar ik heb nog twee potten kunnen bemachtigen in de vorige sale; de sweet lemon body butter. Heerlijk, zomerse sapjes, strand, zee, zon, liefde, groene bossen, op het gras met een kleedje. Daar doet mij dit aan denken. Om verliefd op te worden, zo zomers! Ik heb voor 3 euro nog een tweede pot kunnen bemachtigen dus ik kan de komende tijdn nog genieten van deze beauty!


De substantie van deze body butter is redelijk dik. Veel mensen vinden dit minder in de zomer, maar ik juist niet. Je huid krijgt al genoeg te verduren door de zon, dan is een heerlijke dikke body butter toch juist een geweldige vertroeteling voor je huidje!


De laatste grote pot; aardbeien. Deze geur doet mij denken aan aardbeiensorbet, warme zomerse dagen een siësta houden met je liefde. De warme zon op je gezicht, treinen die voorbij razen door het zomerse landschap. Ook aan deze geur zitten veel herinneringen.


Hier heb ik al heel veel van gebruikt! De substantie zit tussen dik en dun in; eigenlijk de perfecte zomerse body butter. Ja, ik ben een groot fan van deze geur.


Dit is hoe mijn schatjes op het bureau staan. Heel makkelijk opgestapeld, echt een aanrader voor iedereen met weinig ruimte! De andere body butters die je ziet zijn trouwens van Kneipp en Kruidvat eigen merk.

Nu denk jij natuurlijk; hoe krijg je al je body butters op? Zoals je al kon zien gebruik ik iedere dag body butter, ongeacht het weer of het seizoen. Iedere dag geniet ik van één van de geuren. Niks is lekkerder dan na een lange school / stagedag, je helemaal in te smeren met een body butter en daarna in een warm bedje te kruipen!Wat zijn jou favorieten body butters?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen