zaterdag 1 maart 2014

Essence Long Lasting Lipstick ~ Mijn favorieten!Hallo allemaal! Vandaag laat ik mijn favorieten zien van de Long Lasting Lipsticks van Essence. Deze zijn vorig jaar geïntroduceerd in het assortiment van Essence en heeft inmiddels al vele fans. Door het fijne prijsje van €2,39 en de goede pigmentatie zijn deze lipsticks zeker budget toppers die een echte lipstick liefhebber in haar assortiment moet hebben! Dus verwacht vandaag geen "schone" product foto's, maar sporen van veelvuldig gebruik. En dat doe ik zeker want onderstaande lipsticks vind ik allemaal prachtig!

Oke, let's begin! De foto's zijn gemaakt op een make-up loze zondag dus excuus voor het slaperige gezicht! Alhoewel, dat moet toch ook wel kunnen eigenlijk ;-).


De lipsticks zijn van links naar rechts geswatched. Dit is dus de meest linkse lipstick van de allereerste foto, namelijk nummer 02 All you need is red. Dit is een mooie, klassiek rode kleur. Perfect voor een gala, een feestje, of voor vrouwen van 50 jaar en ouder die iedere dag zo'n kleur dragen. (Kom op, iedereen kent zo'n dame toch? ;-)). Het is een kleur die ik het liefst aanbreng met een lip penceel want ieder foutje is helaas wel te zien.


Oke, die mond die ik hier trek.. Maar hé, het gaat om de lipstick. Ik moet nog wat meer oefenen hahahaha! Goed, de lipstick die ik hier draag is nummer 01 Coral Calling. Absoluut één van mijn favorieten van alle lipsticks. De kleur is heel zacht met een lieve koraal ondertoon. Het is zo'n kleur die bij heel veel looks te dragen valt. Echt de ideale hatseflats lipstick*.


De bovenstaande lipstick draag ik het minst van allemaal, omdat het natuurlijk een heel fel kleurtje is. Het is belangrijk deze lipstick zacht deppend aan te brengen, anders is het wat mij betreft te donker. De kleur zou heel mooi kunnen staan bij een lichte ooglook en de juiste kleding, maar het is wel een kleurtje waar je het type voor moet zijn. Dit is nummer 09 Wear Berries.Deze prachtige dieprode kleur heeft de naam 04 On The Catwalk. Ik hou van dit soort rode kleuren! De dieprode kleur zorgt voor een volwassen en serieuze look, iets wat af en toe wel makkelijk kan zijn. Volgens mij heeft deze lipstick een bruine ondertoon. Ik vind het geen lipstick voor meisjes van 13, dan zou ik eerder voor Coral Calling gaan, maar voor 18+ dames die van rood houden absoluut wel een must have!


De laatste lipstick uit het rijtje is nummer 07 Natural Beauty. Deze lipstick vind ik het mooiste. Het is een lichte kleur met een bruine ondertoon, maar toch zie ik er zelf ook nog wel koraal in. De kleur is lekker neutraal en daardoor echt voor iedere gelegenheid geschikt. Ik draag deze kleur erg vaak. Dat kun je wel goed zien op de allereerste foto ;-) Mocht je deze nog niet hebben; ik zou hem absoluut halen!

Welke Long Lasting lipsticks heb jij?

*Hatseflats lipstick = een in één minuut op te smeren lipstick die direct goed zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen