dinsdag 4 maart 2014

Essence Pigments in 04 Broadway Starlet en 11 Cotton Candy


Hoihoi! Vandaag laat ik een aantal pigments zien die momenteel nog verkrijgbaar zijn in diverse kortingsbakken bij het Kruidvat voor het fijne prijsje van 1 knaak. Ik wilde nog graag een kort artikel maken, want het zijn fijne producten en zeker voor de ene knaak de moeite waard!

Wat een eye candy hé? Ik hou van pigments. Zal ik je eens een geheimpje verklappen? één van de eerste video's die ik online heb gezet na mijn lange break van een aantal jaren was een video over pigments. Kijk hier boven maar eens ;-). Trouwens niet kwalitatief één van mijn beste video's hahaha! Pigmenten kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Als oogschaduw, als eyeliner, als product voor door je foundation of als highlighter. Je kan het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk. Volgens mij kan je er zelfs nagellak van maken. Cool toch?


Goed, laten we beginnen met het eerste pigment, namelijk 11, Cotton Candy. Dit is een zacht roze kleurtje met ontzettend veel glitter. Ik vind het een prachtige kleur om over een roze oogschaduw heen te deppen. Zo krijg je echt een feestelijk effect. Misschien dat ik deze ga gebruiken voor mijn look voor de Beautygloss Party. Wie weet ;-) Niet ieder pigment bevat zoveel glitter hoor. Ik heb bewust voor deze gekozen omdat ik al losse pigmenten heb die niet veel glitter bevatten.


Zie hier de swatch! Zoals je ziet bevat het pigment echt een roze kleur. Soms is het ook zo dat het is het doosje heel mooi lijkt, maar er alsnog weinig kleur vanaf komt. Bij deze absoluut dus niet het geval! Ik vind het echt een beauty. Mocht je een look willen zien, laat het achter bij de comments he!Nu door met 04 Broadway Starlet. Wow, dit pigment was ik al tijden aan het lemmen! Toch had ik het geld er niet voor over, puur om het feit dat ik wist dat ik deze niet veel zou gebruiken. Toch is het pigment ideaal voor looks en bovendien een product die ik nog niet in mijn stash had. Toen ik hem voor 1 knaak zag liggen wist ik dat ik hem mee moest nemen. Ik vind dit een perfect product om een eyeliner mee te maken!Kijk hoe mooi! Ik doe een beetje oogschaduw basis op mijn hand en meng die met de glitters. Pak een eyeliner kwast, dip hem erin en doe wat je normaal ook doet; een lijntje maken! Voilá, daar is je glitterende feest eyeliner! Hoe cool is dit? Ik vind dit zo leuk om ook dagelijks te dragen, mede dankzij mijn bril die mijn make-up toch doet verdoezelen.


Als laatste nog even een swatch. Het zijn dus gewoon losse glitters die prachtig zijn om in je stash te hebben. Ik zou zeker even een kijkje nemen in de kortingsbakken bij jou in de buurt. Wacht niet te lang, want volgens mij is het meeste al wel geplunderd.

Heb jij ook Pigments van Essence?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen