donderdag 20 maart 2014

Ex.Amen.(s)Examens!!!!!!!!!!!!!!!! Oke, dit was mijn berichtje, tot snel. Nee, oke. Maar dat ene woordje verklaard heel deze blogpost. Ik heb volgende week examens. Aankomende donderdag heb ik marketing, gevolgd door examen spreken engels en als afsluiter BE --> Bedrijfseconomie. Het jottum pakket zoals ik het ook wel noem! Oke, nee, het valt opzich wel mee. Bedrijfseconomie is niet mijn sterkste punt, maar daar oefen ik mee en dat moet goed komen.

Marketing is puur een kwestie van goed. leren. Het boek van voor naar achter, achterste voren en onderste boven. Ik wil hier echt een goed cijfer voor halen. De rest van mijn cijfers zijn tot nu toe prima, variĆ«rend van een 7 punt nogwat tot een 9 punt nogwat! 

Dus; comclusie van dit kleine logje; verwacht niet te veel artikels! Filmpjes focus ik me deze weken wat meer op. See you soon <3 

Filmpjes komen vanzelfsprekend ook op de site!

1 opmerking: