zaterdag 8 maart 2014

Het schattigste kastje ever ~ Kruidvat


Een tijd terug, toen ik nog stage liep bij het Kruidvat, heb ik dit schatje kunnen bemachtigen! Het is officieel een heel klein sieradenkastje. Zelf gebruik ik hem voor andere doeleinde. Helaas is die niet meer te koop. Ik heb hem zelf in de sale kunnen bemachtigen voor €4,60. Geen geld toch! Ik wil hem wel even delen met jullie, omdat het een absoluut favoriet voorwerp (noem je het zo hahaha) van mij is en ik er eg blij mee ben. Tegenwoordig heb je trouwens soortgelijke schattige kastjes te koop bij de Action, dus misschien kan je wat inspiratie opdoen ;-)
Het kastje heeft aan de rechterkant een open ruimte waar je producten neer kan zetten. Hier bewaar ik mijn dagcrème's en dergelijke. Aan de linkerkant bevinden zich 3 kleine lades. Hier bewaar ik van alles en nog wat in.


Lade nummer uno! Ik heb hier een sample liggen van TBS. Volgens mij is dit Ginger Sparkle - Body shimmer. Een leuk product, maar ik wil niet heel het jaar rondlopen als een discobal dus vandaar dat ik hem even heb opgeborgen ;-) In dat kleine doosje ernaast zitten al mijn kleine oorbelletjes. Deze die ik in het 'tweede' gaatje van mijn oor. Ik heb boven mijn normale oorbellen namelijk nog twee gaatjes. Het doosje komt trouwens uit Turkije en is met de hand gemaakt. Mooi hé ;-)


In de lade daaronder bewaar ik een aantal sieraden van Ebay die ik niet dagelijks draag.. Tijdens het typen realiseer ik mij trouwens dat ik mijn geloof, hoop en liefde ketting nog altijd moet laten maken.. Grr, die is al een tijdje kapot helaas. Maar de kettingen die je hier ziet zijn onder andere een ketting van Nijntje, een wereldbol en een uiltje.


De laatste lade is een lade vol met lipverzorging. Alleen de lip producten van TBS ontbreken nog zie ik. Hierin heb ik onder andere een Pout Polish van Sleek. Dit is een verzorgende lippen balsem met een kleurtje en SPF erin. Heel fijn voor van de zomer! Ook heb ik een heerlijke Nivea Lip Butter die ruikt naar Fruitella snoepjes. Verder ligt er nog een product die ruikt naar mint, volgens mij komt die van de Douglas. Een een goede, oude vertrouwde lipbalsem van het Kruidvat eigen merk.


Kijk nou hoe leuk! Zoals ik al zei kan je bovenin het open gedeelte horloges ophangen. Best wel handig! Ik heb er altijd maar ééntje inhangen, anders wordt het wel erg propperig. Eigenlijk is het de bedoeling hier dus kettingen neer te hangen, maar anders past mijn dagcrème er niet meer in en dat vind ik nou juist zo leuk!


Als laatste zit er onderin ook nog een gedeelte waar sieraden in kunnen. Hier bewaar ik mijn armbanden. Er liggen verschillende soorten; een armband uit turkije, nog een verdwaald horloge, armbanden van het Kruidvat en van de Primark. Heel handig, zo'n laatje!


Wat zouden jullie in zo'n kastje opbergen?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen