donderdag 13 maart 2014

Ik ben naar de kapper geweest!


Hallo allemaal! Ik ben vandaag naar de kapper geweest. Al tijden liep ik weer met het idee rond om de kapper een bezoekje te brengen. En dat heb ik vandaag dan ook weer gedaan! Bovenstaande foto heb ik gebruikt als voorbeeld om aan te geven wat ik ongeveer met mijn haar wilde. Er is echt 1/3e van mijn haar afgegaan. Vorig jaar heb ik mijn haar rood gehad en dat is een helse kleur voor je haar om bij de houden. Ik wilde graag de dode punten van mijn haar af, plus een leuk modelletje erin! Benieuwd geworden?
Yeah, ik ben hier zo blij mee! Binnenkort zal ik weer nieuwe filmpjes opnemen, dan is het nog beter te zien. Ik voel me weer helemaal Nicole, dat lange haar past gewoon niet goed bij me. Met deze lengte voel ik mij het fijnst. Nicole proof dit! ;-)

Wat vind jij ervan?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen