zaterdag 9 juli 2016

Een dip en samenwonen


Een dipje.. vandaag vertel ik er meer over in onderstaande video! Een lastige video om te delen, maar het voelt goed om het te doen. Ik ben erg lang bezig geweest met het bewerken. Was ook helemaal niet tevreden met hoe ik op video sta, maar ik heb besloten deze variant te delen omdat die heel oprecht is. Ik meen alles wat ik zeg. En het is ook weer een stukje loslaten voor mij, want volgens mijn vriend sta ik er prima op ;-). Dan nemen we dat maar voor lief!             

        

1 opmerking:

  1. Echt ontzettend leuk dat je na een tijdje weer bent begonnen met Youtube.
    Ik denk dat ik je nu al een aantal jaar volg en vind je als Youtube'er erg leuk om naar te kijken. Ben dus ook erg benieuwd naar je nieuwe filmpjes en vind het leuk dat je nu actief bent op je site.
    Ik doe in ieder geval mee aan de winactie!

    BeantwoordenVerwijderen