dinsdag 12 juli 2016

Lipstickzone.nlYes, het nieuws is gedeeld met de rest van de wereld!Welkom op Lipstickzone.nl. Ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben reuze trots op mijn nieuwe site en hoop hier met veel plezier artikelen te kunnen plaatsen. Ik vond dat het hoog tijd werd om van een blogspot over te gaan naar een eigen, volwassen .nl variant. Zoals ik al aankondigde in mijn video's wil ik een andere kant inslaan en daar hoort ook een verzorgde site bij. Hier in daar kunnen in de loop van de tijd nog een aantal zaken veranderen, maar over de lay-out ben ik tevreden. Benieuwd wat je de komende tijd allemaal kunt verwachten? Klik dan snel verder!
Meedoen met de winactie?

1. Abonneer je op mijn Youtube kanaal (aan de rechterkant zit een heel handig knopje!)
2. Laat onder dit artikel een reactie achter met dat je meedoet en hoelang je mij volgt.
3. Optioneel: volg mij op Twitter en Instagram 

Volgende week woensdag maak ik de winnaar bekend op de site! Veel succes!


14 opmerkingen:

 1. Hoi hoi!

  Ik volg je sinds de ; ik ben jarig 18, video. Ik denk nu dus zo'n 3 jaar? Je bent een grote inspiratie voor velen mede namens voor mij. Ik kan niet wachten om je artikelen te lezen over afvallen, ik denk dat ik er dan ook maar eens eindelijk aan ga beginnen.

  Owja ik doe graag mee met de winactie.

  Veel Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey!

  Super leuk dat je nu eindelijk weer filmpjes maakt en dat je het allemaal weer oppakt. ik volg je al heel wat jaar ik durf niet precies te zeggen hoe lang maar zeker wel een aantal jaar. Ik kijk altijd met plezier naar je filmpjes omdat je zo lekker jezelf bent. Ik heb je filmpjes ook heel erg gemist toen je gestopt was. Je verdient echt veeeel meer abbonees omdat je ziet dat je er zoveel moeite/tijd insteekt. Je logo, filmpjes en je site zien er allemaal heel professioneel uit. Je doet het allemaal super goed.

  Ik doe graag mee met de winactie ( maar eigenlijk verdien jezelf die cadeaubon voor al je moeite van het maken van filmpjes voor ons haha)

  Ga zo door!!

  Liefs, Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Lief! Ik moet wel zeggen over mijn logo; ik heb inmiddels al een aantal jaren geleden de logo's toegestuurd geklregen van iemand die mijn filmpjes keek. Zij deed dat vaker en heeft ze toen zomaar voor mij gemaakt. Ben daar nog altijd dankbaar voor haha :)

   Verwijderen
  2. Nu je het zegt zoiets kan ik mij nog wel herinneren. Altijd leuk als een ander moeite in iets insteekt voor jou. Ieder zijn eigen talentenšŸ˜Š

   Verwijderen
 3. Hee lieve Nicole,
  Wat leuk dat je zo je nieuwe site viert! Volgens mij ken je me nog, ik ben inderdaad dat meisje dat al jong begon met video's ;) Ik volg je echt al heel lang, zelfs toen je een YouTube break had! Ik volg je nu ongeveer 3 jaar, en ik vindt het nog steeds hartstikke leuk om je video's te kijken omdat je net zoals mij, een nuchtere nederlander bent! Heel veel succes en plezier met je blog!

  Veel liefs,
  Isa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai,
  Eerlijk gezegd heb ik geen idee hoe lang ik je volg... Wel iets langer dan dat ik op je geabonneerd ben, omdat ik altijd eerst wat filmpjes van iemand moet kijken, om aan iemand te wennen, haha!
  Ik wens je ontzettend veel plezier & succes met je website en de andere youtube plannen. Liefs H įƒ¦

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi!! Ik doe mee. Ik volg je al denk 3,5 jaar. Je bent echt afgevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heya! Ik volg je al een tijdje...hoelang weet ik niet precies. In ieder geval nogvoordat je zo ontzettend veel kilo's was afgevallen. Ik doe graag mee! Ik ben alleen op de dag dat de winnaar bekend sordt gemaakt op vakantie & daar heb ik niet altijd wifi ':o

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh nou,ik wacht er wel een tijdje mee voordat ik verder kijk haha :) Dus maak je geen zorgen X

   Verwijderen
 7. Lieve Nicole, zoals ik al eerder tegen je zei ; wat ontzettend leuk dat je terug bent! Je site ziet er geweldig uit! Ik hoop dat je er met veel plezier en passie aan zult werken en ons zult blijven verrassen met nieuwe blogjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meh. Het reageren gaat niet helemaal lekker. Had een heel verhaal getypt maar er is maar een derde verschenen.Huil!

   Wat ik nog tegen je wilde zeggen(";

   Volg je hart , dan ga je altijd de goede kant op. Heb plezier in het bloggen en YouTuben , dat is het aller belangrijkste!

   En ja , ik doe natuurlijk ook graag mee aan je winactie. Wat ontzettend leuk dat je dit doet voor je volgers!

   Hoelang ik je al volg? Vanaf net voor onze meeting op de BGparty , wat echt onwijs gezellig was! Hoelang is dat inmiddels alweer geleden? Een jaar of 4? Nouja , zo 'lang' dus al!
   Tof om je zo te zien groeien!

   Liefs X

   Verwijderen