maandag 25 juli 2016

Make-up Monday - MAC Relentlessly Red





Goedemorgen! De zomer is in aantocht.. of in ieder geval, dat zou zo moeten zijn. Op het moment van schrijven is het slecht weer, maar ze hebben beter beloofd! ;-) Vandaag behandel ik een prachtige lipstick van MAC die al ontzettend lang groot favoriet is: Relentlessly Red.



Relentlessly Red is een lipstick met een zogenoemde retro matte finish. Ik ben DOL op matte lipsticks! Ze is classy, volwassen en eigenlijk kan het altijd. Misschien is het enige nadeel dat velletjes wel snel zichtbaar zijn en het dus wel belangrijk is om je lippen goed te verzorgen. 

Op de linkerfoto heb ik Relentlessly Red al zo'n 6 uur op. 
Relentlessly Red is een prachtige rood/koraal tint. Perfect geschikt voor de zomer dus. Echter vind ik deze lipstick ook prima als vervanger van een diep rode kleur tijdens bijvoorbeeld een etentje. Ik durf ook wel te zeggen dat dit één van Peter zijn favoriete lipsticks is om bij mij te zien. De houdbaarheid van de lipstick is goed. Hij blijft goed zitten en overleeft een maaltijd prima. Gedurende de dag werk ik mijn lipstick één keer bij. Laatst had ik een bruiloft waar ik door de dag heen redelijk veel gegeten en gedronken en ook daar is die maar één keer bijgewerkt. 

Relentlessly Red is voor mij zo'n typische lipstick die ik weken achter elkaar kan dragen zonder hem zat te worden. Zoals bekend ruiken de MAC lipsticks heerlijk naar vanille, zo ook deze. Ik ben blij dat de zon weer meer gaat schijnen, zodat 'ie weer lekker vaak gedragen kan worden!


MAC Relentlessy Red - Retro Matte collectie kost €19,50. Aardig aan de prijs, maar dat is MAC. En ach.. zelf doe ik rustig 3 jaar met een lipstick dus vind ik het zijn geld wel waard. Verder zit Relentlessly Red in het vaste assortiment en is die verkrijgbaar bij de MAC counters en via maccosmetics.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen