donderdag 21 juli 2016

The Unsuccesful Adulting TAG


The unsuccesful Adulting tag; zoals de naam al moet vermoeden een tag vol met vragen over je kinderlijke trekjes.. En hoewel ik heel wijs kan zijn en ik me soms echt een moeke voel als ik met allerlei volwassen zaken bezig ben, kan ik ook heel kinderlijk zijn. Ik heb zo mijn buien. Meestal samen met Peter, dat dan weer wel.


1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
- Oei. Sowieso patat, omdat we geen zin hadden om te koken. En patat is lekker, vooral met appelmoes.

2. Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed? 
- Bijna nooit. Best wel stom nu ik er zo over nadenk. Alleen als ik super moe ben wil het wel eens gebeuren dat ik 21.30 mijn bed in ga, maar meestal rond 23.00 - 23.30


3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
- Sowieso iets met K3. Een echte biecht dit, maar sinds de zoektocht naar een nieuwe K3 heb ik de tik ontwikkeld om de nieuwe K3 te volgen. Niet dat ik naar concerten ga, maar ik vind het leuk om de nieuwe clips te zien. Al heeft dat misschien ook wel te maken met de grote sentimentele waarde die voor mij aan K3 hangt. Ik was vroeger zo'n enorme K3 fan. Mijn lievelings K3'tje was Kathleen.

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten? 
- Vergeten? Wat een gekke vraag. Als ik het me nog kon herinneren zou ik het niet vergeten zijn, toch? ;-) Maar goed, een niet zo'n spannend antwoord.. mijn handdoek meenemen naar de sportschool?

5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
- JA! Dan gaan we zo'n 5 jaar terug de tijd in. Het was volgens mij tijdens een vakantie en ik was bij een vriendin die in Zwolle woont. Hoe het precies ging weet ik niet meer, maar wat ik nog wel weet is dat we met een clubje mensen in pyjama naar de toen nog Super de Boer gingen, haha! Erg melig was dat.


6. Wat is je meest ranzige gewoonte?
- Velletjes onder mijn voeten vandaan trekken. Vies, hé?

7. Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen? 
- 1 stuk! Maar dat komt echt niet door mij.. volgens mij is het algemeen bekend dat wasmachines één keer in de zoveel tijd sokken opeten.

8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens? 
Poepoepoeperdepoepdoepoep


9. Wat is je meest nerderige eigenschap? 
- Ik kan uren bezig zijn met HTML. En ik hou van gamen! Spellen als GTA vind ik echt helemaal te gek. Vorig jaar ook binnen een aantal maanden uitgespeeld.

10. Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
Zuurkoolschotel uit de oven, hahaha! Wat een mislukking was dat zeg.. Ik had het gemaakt met aardappelpuree en vega gehakt met een laag paneermeel. Ik had alleen te veel van dat laatste gebruikt en sowieso vond ik de combinatie helemaal niet lekker.. Toen ik een stuk opschepte viel er een laag zo dik als een beschuit rol aan paneermeel af. Niet te vreten! Gek,want als mijn schoonmoeder het maakt vind ik het wel lekker.. ik weet nog steeds niet wat ik fout heb gedaan..

11. Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt? 
Aan mijn vingers en voeten zitten, veel bewegen. Rood worden..

12. Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?
Gelukkig heb ik dat nog nooit gehad. Ik ben best wel goed met geld, haha ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen