vrijdag 5 augustus 2016

10 keer.. Geluksmomentjes


Geluk vinden in de kleine dingen maakt het leven een stuk mooier. Een mooie dag, de zon schijnt, je geliefde zien.. Het kan zoveel zijn. Er zijn verschijnende dingen waar ik écht gelukkig van wordt. Die ga ik met jullie delen in 10 keer.. geluksmomentjes!

1. De geur van een fikse regenbui op een bloedhete dag
Je loopt naar buiten en ziet de nog donkere hemel steeds meer opklaren. Op de straat is het stil want iedereen is naar binnen gegaan. De wegen dampen door de verse regendruppels op de gloeiendhete straat. En ademt diep in en ruikt de heerlijke geur van regen en hitte door elkaar. Oh, ik vind dat zo heerlijk! Wanneer je na een lange, klamme dag naar buiten kan lopen en het flink is afgekoeld door een regenbui. Heerlijk!2. Wanneer Peter na een dag werken terug thuis komt
Misschien een beetje zoetsappig, maar na een lange dag alleen vind ik het heel fijn wanneer Peter terug thuis komt. Even ontspannen op de bank of op het dakterras in de zon. Lekker de dag doornemen en 's avonds nog een stuk wandelen. Fijn.

Dit ben ik op Peter zijn oude motor.. dit is één van zijn favoriete foto's van mij :') 

3. Rijden
Toen ik Peter leerde kennen had hij nog een motor. Inmiddels helaas niet meer, maar wanneer het financieel mogelijk is dan komt er weer een nieuwe! Motorrijden vind ik ontzettend leuk om met Peter te doen. Je krijgt zo'n vrij gevoel op zo'n ding. Ik wil in de toekomst zelf ook mijn motor rijbewijs halen!

4. Gezond zijn
Hoewel ik er niet altijd bij stil sta, mag deze zeker niet in het rijtje ontbreken. Soms heb ik zo'n ingeving en dan prijs ik mezelf zo gelukkig dat ik gezond ben. Alles doet het, ik ben (afkloppen) heel weinig ziek en ik ben gezond. En wanneer ik dan zo'n realiseer momentje heb knijp ik mezelf goed in mijn handen.


5. Dieren
Op dit moment heb ik zelf twee kittens, maar in mijn jonge jaren heb ik ook altijd dieren om mij heen gehad. Mijn liefde voor dieren is ontzettend groot én het is één van de grote redenen waarom ik vegetarisch ben gaan eten. Dieren beoordelen niet op geslacht/ras/uiterlijk, zolang je maar lief voor ze bent. Rustig zitten met een spinnende kat op schoot is voor mij dan ook echt een geluksmomentje.

6. Lieve reacties op mijn blog of Youtube
Door de jaren heen heeft Youtube me altijd ontzettend geholpen in het groeien van mijn zelfvertrouwen. En nog steeds doet het me zo goed om een lieve reactie te lezen. Ik ben verre van een grote Youtuber, maar van de reacties die ik krijg zijn ze bijna allemaal lief. <3 Dank daarvoor.


7. Lipsticks
Misschien een beetje materialistisch, haha. Maar ik word zo gelukkig van een mooie (nieuwe) lipstick. Lipsticks staan voor vrouwelijkheid vind ik. Er zijn honderden kleuren en je kunt eindelijk variëren. Helemaal super!

8. Sporten
Wie had dat gedacht dat ik dat ooit zou gaan zeggen, maar na een goede work-out zit ik lekker in mijn vel! Heerlijk. Ik voel me fitter en gezonder én ben opgewekter. Echt heel prettig.

9. De geur van versgebakken appeltaart
Oh, dat is toch de lekkerste geur die er bestaat? Ik kan momenteel geen taarten bakken, omdat dat heel slecht is voor de lijn.. maar anders.. Hmm! Niet alleen de geur is lekker ;-)


10. Een schone bril
Brildragers zullen het herkennen: vieze vlekken op je bril zijn vreselijk. Ik heb standaard een microvezeldoek in mijn tas en elke ochtend reinig ik mijn bril met warm water. Ik vind het dan ook heerlijk om, nadat ik mijn make-up aan heb gebracht, mijn bril op te zetten! Lekker fris.

Wat zijn jouw geluksmomentjes?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen