donderdag 25 augustus 2016

10 kg afvallen - update #2!


Tijd voor de tweede update omtrent het afvallen! We zijn inmiddels vier weken verder sinds de eerste update en de hamvraag (oh, grappig woordspeling in deze context) is natuurlijk; hoe gaat het nu? Ik heb dit artikel op verschillende momenten geschreven, zodat je een duidelijk beeld krijgt hoe het écht gaat.

2/8/16
Vandaag is een goede dag. Ik zit goed in mijn vel want de weegschaal gaf 500g minder aan! Jippie, dit gaat goed. Ik heb als ontbijt een aantal lichte crackers gegeten en eigenlijk zit ik best vol. Ik merk wel dat ik wel goed moet blijven eten want tussen de middag sla ik meestal over. Ik werk zo ijverig aan de site en natuurlijk de video's.. maar ik weet dat het beter is om te eten, al is het maar iets kleins. Afgelopen zondag had ik mijn maten weer opgemeten, en die zijn ook verbeterd!

Dit waren de maten op 26/7 (doorgekruist is dus verbeterd!): 
Heup: 97.5 
Nek: 31 30,5
Taille: 82 80 
Bovenbenen: 96.5 94,5
Borst omtrek: 93 86
Omtrek rechter bovenbeen: 60 58,5
Omtrek linker bovenbeen: 56 55

Ik kan uit de getallen opmaken wat ik ook echt merk; vooral mijn borst/taille gedeelte begint slanker te worden! De vetjes die op mijn rug zaten (dus schuin achter mijn borsten) zijn voor 80% weg! Daar ben ik ZO blij mee. Ook merk ik dat mijn hemdje, die ik op de foto aan heb, losser zit dan vorig jaar. Yeeh!

5/8/16
Een down day, zo kan je het wel noemen. Ik voel me vandaag totaal niet goed en mijn gewicht.. ja.. er zijn belangrijkere dingen. Ik heb gisteren pizza gegeten, omdat ik echt geen zin had in koken en eigenlijk heb ik daar nu dan wel weer een beetje spijt van.. Ach. Vanavond extra hard sporten dan maar...

9/8/16
Ik ben zo godsgruwelijk ongesteld en heb zoveel buikpijn. Ik voel me net een olifant. Oh, en de weegschaal geeft gewoon +1 kilo aan, maar dat komt natuurlijk door 't maandelijkse monster. Ik haat het. Ik heb gisteren (maandag) niet gesport en wou eigenlijk vanochtend gaan. Dat feest gaat nu dus niet door want ik heb zo - veel - PIJN!  Dan maar vanavond met Peter..

12/8/16
Weet je wat wij gisteren hebben gedaan? Wij zijn naar de chinees geweest! Ja, super lekker. En ik heb ook een toetje gehad. Waarom? Daarom! Vandaag weer even op rantsoen. Bij deze was donderdag mijn snoep dag.. Het gaat om het evenwicht, toch?

16/8/16
Ik zit er weer lekker in! Het maandelijkse monster is ook weer vertrokken en dat kan ik direct merken op de weegschaal. Gisteren kwam ik wel tot de ontdekking dat ik de centimeter niet helemaal goed hou.. Ik meet vanaf het witte stukje, terwijl zo'n 1,5 centimeter verder pas de 0 zit.. Dat betekent dus dat mijn maten niet helemaal kloppen, haha. Morgen ochtend maar eens écht goed gaan meten.. Shit.

22/8/16
Jippie, gisteren naar de sportschool geweest en idem dito voor vanavond. Ik moet het niet laten verslonzen.. Inmiddels zitten we nog steeds op -5 kg en dat is natuurlijk top! Hopelijk zet deze trent zich voort, maar dat heb ik gelukkig zelf in de hand.. Ik voel me al wel veel lekkerder in mijn vel.

Conclusie: 
Dat was het voor deze keer. Conclusie? Het gaat. Ik heb duidelijke dipjes en dat hoort erbij. Ik ben wel goed aan het nadenken over mijn manier van afvallen en vooral; het doel wat ik heb gesteld. Daar gaan we het de volgende keer over hebben, waarschijnlijk in video vorm. Even bijkletsen. Voor nu is het allemaal nog een beetje vaag helaas. Stomme strijd tegen de kilo's. 

2 opmerkingen: