maandag 15 augustus 2016

City Color Collection Primer Spray Review


Nadat het vorige week de beurt was aan het Solstice palette van Sleek, zijn we vandaag aangekomen bij de primer spray van City Color. Want al die mooie make-upjes moeten natuurlijk wel goed blijven zitten gedurende de dag. In de video vroeg ik het me al af; heeft een primer spray echt meerwaarde, of is het vooral prettig en kan je net zo goed water over je gezicht sprayen? Let's see!
Laten we bij het begin beginnen. Wat zeggen ze over het product en wat belooft het?

"De City Color Primer Spray houdt olie onder controle en smudging en zorgt ervoor dat je makeup perfect blijft zitten. Gebruik deze heerlijk fris ruikende spray als primer voor het aanbrengen van je makeup."Klinkt goed, toch. Het product belooft dus dat je makeup perfect blijft zitten en het zou het smudgen tegen gaan. De geur van dit product is ontzettend lekker! Het ruikt naar Aloë Vera en het doet mij aan vakantie denken, haha. Peter vind het helaas niet zo lekker ruiken, maar de katten wel ;-).

Ik heb de afgelopen weken elke dag deze primer spray gebruikt. Nadat ik mijn full face makeup had aangebracht, sprayde ik een royale hoeveelheid over mijn gezicht. Ik moet zeggen dat ik goed kan merken dat het product snel intrekt; mijn huid voelt heerlijk fris en vooral op een warme dag is dit een lekkere afsluiter van je makeup sessie.

Maar zal ik heel eerlijk met je zijn? Ik heb zeker het idee dat mijn makeup langer mat blijft ogen en het gevoel op je huid is ook heel fijn! Toch heb ik niet het idee dat je makeup écht langer blijft zitten. Mijn oogschaduw is aan het einde van de dag nog altijd een beetje smudgie, en niet te vergeten mijn huid; vet. Ik ben bang dat geen enkele spray dat kan verhelpen, want ik heb nou eenmaal een hele vette t-zone.

Wel geloof ik dat het een leuk product is om uit te proberen en ik vind het absoluut een prettig product om  mee te werken. Verwacht geen wonderen, want dat doet het niet. Voor het prijsje van €5,99 is het wat mij betreft wel de moeite waard om uit te proberen.

De City Color Collection Primer Spray is voor €5,99 te koop bij de Boozyshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen