maandag 29 augustus 2016

Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss - 03 Girl of Today Review

Vorige week kon je zien dat ik erg enthousiast ben over de Matt Matt Matt Lipsticks. Vandaag gaan we uit deze gelijknamige collectie een lipgloss proberen, namelijk nummertje 03 - Girl of Today. Ook deze lipgloss is nieuw in het assortiment dit seizoen. Lees je mee

Essence Matt longlasting lipgloss; we kennen ze eigenlijk al. Vooral de Lipcream in Velvet Rose is groot favoriet bij mij. Ik was dan ook benieuwd naar de nieuwe producten, maar het is niet iets vernieuwend iets in het assortiment van Essence. Al vind ik dat niet erg, want Lipstickzone <3 Matt!


Geur
Oh, wow, de geur. Daar moeten we echt mee beginnen dames. Want HOE STERK (!) ruikt deze 
lipgloss. Makeup heeft wel eens vaker een geurtje, maar deze rakker ruikt echt heel sterk. Gelukkig ruikt die naar mijn mening wel super lekker, naar vers gepofte popcorn! Bubbles en Fee willen ook constant aan mijn gezicht likken als ik deze lipgloss draag, hilarisch!

De structuur en pigmentatie
De structuur van deze lipgloss is exact hetzelfde als die van de lipcreams; romig als boter. De lipgloss brengt daardoor ook ontzettend gemakkelijk aan. Wel dep ik even af met een tissue zodat het overtollige product niet op een later moment aan mijn eten komt te zitten. De lipglos trekt niet in de lijntjes en droogt mooi in. 

Toch ben ik zelf niet zo'n fan van het gevoel die deze lipgloss geeft. Ook hiervoor geldt; dat had ik ook bij de lipcreams. Een lipstick voelt toch heel anders aan op de lippen. Meestal moet ik er even aan wennen. Dan de pigmentatie. Deze is absoluut goed! Girl of Today is een mooie rood/paars draagbare kleur. Hij zou in een rijtje met nude tinten kunnen staan, ergens aan de rechterkant. Het is geen lastige kleur en prima dagelijks te dragen.Houdbaarheid
De houdbaarheid vind ik prima. Nee, het is geen wonderproduct en nee, een flinkje maaltijd overleven doet die niet goed genoeg. Maar toch, voor het soort product en prijs/kwaliteit verhouding vind ik het prima.

Conclusie
Essence gaat met de trents mee en dat vind ik als budgetlover ontzettend fijn. Zoals ik gewend ben van Essence is deze lipgloss ook weer een product die voor het geld absoluut de moeite waard is. Je moet wel houden van de structuur die dit product heeft, maar dat geldt natuurlijk voor alle lip producten.

Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss in nummer 03 Girl of Today is voor €2,39 te koop bij het Kruidvat of via Kruidvat.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen