woensdag 31 augustus 2016

Essence Midnight Masquerade - Trend Edition


Zoals we gewend zijn van mijn favoriete budgetmerk Essence komen ze één keer in de twee maanden met een nieuwe trend edition. Leuk! Nu moet ik wel zeggen dat ik van de meeste trend editions niet zo onder de indruk ben. Tot dat ik laatst dit leuke persbericht ontving over de Midnight Masquerade collectie.. Benieuwd?
Essence midnight masquerade – effect oogschaduw
Donkere schaduwen! De oogschaduw in koper, middernacht blauw en violet zijn gebaseerd op de zwartmetallic pigmenten om een vernieuwend ‘folie-effect’ te creëren. Verkrijgbaar in 01 keep your midnight secret, 02 spooktacular night and 03 witching you were here. Consumentenadviesprijs: €2,89.


Essence midnight masquerade – 2in1 intensifying base & smokey kajal
Heksen zijn welkom. Deze zwarte oogschaduwbasis in penvorm zorgt voor een intens effect en donkere kleuren. Daarnaast blijft de oogschaduwbasis gedurende de hele dag zitten. De basis kan ook worden gebruikt als kajal voor waterproof smokey eyes stijlen. Verkrijgbaar in 01 zombies not allowed. Consumentenadviesprijs: € 2,39.

Essence midnight masquerade – valse wimpers
Batgirl ogen! Deze bat-wimpers zorgen voor een extravagante look! Herbruikbaar en inclusief lijm. Verkrijgbaar in 01 the dark night rises. Consumentenadviesprijs: €2,99.
 


Essence midnight masquerade – duo ombré lipstick
Donker ombré. De lippen worden omlijst met de zwarte lipliner en dan gekleurd- met de vloeistof. De lipstick heeft een matte textuur in rood of donkerrood waarmee je trendy ombre lippen creëert. Verkrijgbaar in 01 dance till dawn en 02 bloody marry me. Consumentenadviesprijs: €2,99.


Essence midnight masquerade – vloeibare highlighter
Glow voor de nacht! Deze vloeibare highlighter geeft het gezicht en lichaam een subtiele glinstering. Verkrijgbaar in 01 sitting, waiting, witching. Consumentenadviesprijs:€2,39.

 

 


Essence midnight masquerade – nagellakjes
Middernacht manicure. Twee rode tinten met een semi-matte latex, een donkerblauwe en zwarte tint met een multi-chroom glitter effect zijn de must-have nagellakjes op het gemaskerd bal. Verkrijgbaar in 01 meet me midnight, 02 black cats wanted, 03 a vampire kissed my neck en 04 the walking red. Consumentenadviesprijs: €1,99.


Essence midnight masquerade – nagel & nagelriem tattoos
Spookachtige nagels: dankzij deze spannende tatoeages voor de nagels en nagelriemen! De tattoos zijn gemakkelijk aan te brengen zonder water. Verkrijgbaar in 01 party at the haunted house. Consumentenadviesprijs: €1,59.


Essence midnight masquerade – ornament mask
Bewaar je geheimen! Het masker van zachte stof met een decoratieve stijl geeft elk meisje een geheimzinnige en dramatische look. Geschikt voor alle gezichtsvormen. Verkrijgbaar in 01 from mask till dawn. Consumentenadviesprijs: €3,59

Wat een leuke collectie zeg! Helemaal halloween proof. Ik ben van plan om dit jaar een aantal Halloween looks op te nemen en ik denk dat deze collectie mij wel eens zou kunnen helpen. Ik ben vooral benieuwd naar de oogschaduws; wat een prachtige kleuren zeg. Hopelijk zitten er niet al te grote glitters in, dan ben ik helemaal blij!

De Essence Mignight Masquerade zal te koop zijn vanaf oktober in het Kruidvat, de Trekpleister of via Kruidvat.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen