zaterdag 20 augustus 2016

Opgroeien in een eenoudergezin


Hallo, mijn naam is Nicole, ik ben geboren in april '95, en ik ben opgegroeid in een éénoudergezin. Al sinds jaar en dag krijg ik natuurlijk vragen over en dat vind ik niet gek; er zit immers een verhaal aan vast. In eerste instantie wou ik een artikel schrijven, maar ik dacht; waarom niet een video? Dat is (vind ik) de meest pure vorm van jezelf laten zien. En zo gezegd, zo gedaan. Hopelijk beantwoord dit een aantal vragen!
Ter aanvulling van de video:

Ik hoop dat ik een duidelijke beeld heb kunnen geven zonder direct heel mijn ziel en zaligheid bloot te leggen ;-). Ik heb de video dan ook eerst aan Peter laten zien, zodat ik er zeker van kon zijn dat de video wel geschikt is voor Youtube. Ik heb alles gezegd wat ik wilde zeggen, behalve dat ik natuurlijk hoop mijn kind (later pas hoor!) wel een gezin met een vader te kunnen geven want dat is natuurlijk wel de meest gezonde situatie. Dank voor het kijken allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen