maandag 8 augustus 2016

Sleek Highlighting Palette Solstice Review


Vandaag is het tijd voor de eerste review uit het rijtje producten die ik vorige week heb besteld bij de Boozyshop. We starten af met letterlijk één van de highlights uit dit shoplog, namelijk het prachtige Sleek Highlighting Palette in Solstice!


Toen ik een paar maanden geleden voor het eerst in aanraking kwam met een Solstice palette via Nikkietutorials, was ik direct al onder de indruk. Wat een prachtige, naturel, glow! Wow. Ontzettend mooi. Toch heb ik nooit de behoefte gehad om het palette zelf te bestellen, tot twee weken geleden. Ik vond dat ik wel eens iets leuks voor mezelf mocht kopen en zo gezegd, zo gedaan. Ik wist nog niet goed of ik zo'n highlighter palette elke dag zou gaan gebruiken, maar sinds ik hem in huis heb zit die standaard in mijn make-up routine!


Goed, Solstice. Laten we beginnen met de verpakking. Het palette komt in een standaard, chique, Sleek verpakking. Het palette zelf is brons/rosé kleurig en sluit met een magneetje. Het palette heeft in de binnenkant een spiegel en ligt niet zwaar in de hand! Ik weet weer precies waarom Sleek mijn favoriete merk is; simpel, betaalbaar en erg mooi!Het palette bevat 4 verschillende highlight kleuren; (vlnr) Ecliptic, Hemisphere, Subsolar, Equinox. Het zijn 4 kleuren met een koele ondertoon, goed geschikt voor mijn huid. De highlighters zijn intent gepigmenteerd! Himisphere is een prachtige violet paarse kleur; heel mooi en wat mij betreft prima draagbaar, ook overdag.


De pigmentatie is erg goed. Vooral subsolar, de kleur waar Nikkie zo enthousiast over is, is enorm mooi gepigmenteerd en laat een prachtige, gezonde gloed op je wangen achter. De eerste kleur, Ecliptic, is een cremé substantie en is wat mij betreft minder prettig om aan te brengen. De kleur Equinox is een mooie koper tint, maar ik ben er op mijn huid minder fan van. Daarom gebruik ik Subsolar en Hemisphere het meeste!
Dan nu het belangrijkste; hoe ziet de highlighter eruit op het gezicht? Als een glimmend pareltje! De intensiteit van dit highlighter palette is zo enorm goed, ik ben helemaal verkocht! Zelf brengt ik de highlighter het liefst aan op het puntje van mijn neus en op mijn jukbeenderen. Zo zomers en mooi!

Ik ben zeker verkocht. Het Sleek Highlighter palette is voor €13,95 te koop bij de Boozyshop. Ik vind het een aanrader voor fervent highlighter gebruikers, maar ook als je zoals mij nog niet zoveel ervaring hebt met mooie highlighters is het een mooi palette om mee te starten!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen