woensdag 17 augustus 2016

Tekenen


Als klein meisje was ik al creatief. Elke dag uit school druk in de weer. Ik had meerdere koffertjes vol met lijm, papier, stiften, glitter en noem maar op. Meestal maakte ik iets voor iemand anders, bijvoorbeeld opa en oma. Soms gaf ik ze een bos geknutselde bloemen, haha. Ik denk dat ik het als kind al had; na zo'n lange dag op school kon ik uren rustig aan tafel zitten en met mijn dingetje bezig zijn. Nog steeds vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Dit blog waar jij je nu bevind is daar het levende bewijs van, net als mijn Youtube kanaal. Ook vind ik het leuk om te tekenen, puur ter ontspanning. Benieuwd?

Meestal teken ik in de avond, puur ter ontspanning. Of ik echt talent heb? Dat niet echt. Gedetailleerd tekenen lukt me niet, het zijn meestal vrij simpele figuren die ik dan inkleur. De afbeelding hierboven is dan ook niet compleet mijn eigen fantasie; ik heb op de site weheartit.com allerlei leuke afbeeldingen gevonden en vervolgens geprobeerd om deze zo netjes mogelijk na te tekenen. Best wel leuk gelukt, toch?Ik vind het ook leuk om heel random, grote vlakken en papier te zetten en deze in te kleuren. Het ontspannende van het potlood dat over het papier gaat vind ik echt heel prettig.

Momenteel ben ik bezig met een soort van boom. Tenminste, dat was het in het begin wel. Maar de bladeren hebben al onnatuurlijke vormen aangenomen en of het nou echt op een boom lijkt? Ik weet niet waar ik uiteindelijk stop. Het tekenen vind ik leuk.. alleen moet ik straks wel heel veel inkleuren! Ik ben vast 100% zen na het inkleuren van deze 'boom'.

Hou jij van tekenen? Zo ja, wat teken je dan?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen