zondag 28 augustus 2016

The Boyfriend Tag


Zoals jullie weten woon ik nu een aantal maanden samen met mijn vriend Peter. The boyfriend tag is een enorm populaire tag in blogland en het leek ons (vooral mij, haha) dan ook leuk om deze in te vullen. Het duurde even voordat Peter de tijd nam om er voor te gaan zitten, maar na enig aandringen is het dan eindelijk zover! Ben je benieuwd wat Peter over mij heeft gezegd? Lees dan snel verder.
Peter heeft alle vragen beantwoord. Ik heb mijn reactie op deze antwoorden aangeduid met dit ( - ) teken!

1. Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar? Naar een serie op Netflix die ze op dat moment helemaal geweldig vindt en in één keer alle seizoenen van binge watched. 

- Haha, ja, dit klopt helemaal. Ik ben heel kritisch op series, maar wanneer ik een serie echt leuk vind ben ik er binnen een paar weken/maanden doorheen. Op dit moment heb ik dat met Dexter. We zijn bij het laatste seizoen. Oh, en als ik te lang wacht met het kijken van een nieuw seizoen vind ik het ook niet meer zo interessant.. dat heb ik momenteel bij OITNB.


2. Noem iets wat ze niet lust. Naast vlees omdat ze vegetarisch is en de smaak en geur waarschijnlijk ook niet meer uit kan staan, lust Nicole geen soep. Wie lust er nou geen soep.. Dit klopt trouwens niet helemaal want sinds ze pompoen soep ontdekt heeft lust ze ineens wel soep, maar dan alleen die. 

- Ook dit klopt helemaal. Sinds ik Peter ken weet ik dat pompoensoep wel lekker is (zijn vader maakt dit ook heel lekker!). En vlees.. ja.. inderdaad, ik ben blij dat ik het zelf niet hoef te bereiden.


3. Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken? Rode wijn.

- Ja, klopt. Al zeg je dat gewoon omdat ik dat laatst bestelde :P... maar het klopt op zich wel. En anders cola light.

4. Wat is haar schoenmaat? Het antwoord op de ultieme vraag over het leven, het universum en alles. 

- Nou ja zeg! Dat je dat niet weet.. Terwijl je zo vaak mee bent geweest naar de van Haren en ik je elke keer vertel dat het zo lastig schoenen kopen is met maat 42/43.. Ik ook van jou! :') 

OMG! Update! Ik begreep het antwoord niet en Peter zei 'Google het maar eens'.. Nou, klik hier maar eens. Meneer bedoelde gewoon maat 42. Goed gedaan kuik. 


5. Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn? Make-upjes. 

- Een inkoppertje.

6. Wat is haar favoriete broodje? Ze haat dat woord 'broodje'. Om antwoord te geven op deze vraag: een broodje met falafel of kaas met verse tomaat en komkommer. 

- Klopt. Hebben jullie dat ook? Ik gruwel inderdaad van het woord broodje. Oh, en vriendje trouwens ook.. En het antwoord van Peter. Klopt redelijk, haha. Hij heeft het mij wel eens zien eten bij de HEMA. Schattig hoor.


7. Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon. Pizza.. 

- Nomnomnomnom, maar jij ook Peter!

8. Wat is haar favoriete ontbijtje? Croissants, afbakbroodjes, een gekookt eitje en verse koffie. Zoals we dit elke zondag eten :) 

- Heerlijk ja, het ontbijt is mijn favoriete maaltijd van de dag :). 

9. Wat is haar favoriete muziek? Van alles wat, Douwe Bob, Adele, maar ook oude muziek uit de 80's.

- Heeeeuje, zakkerij! Ik heb Peter erop betrapt dat hij mijn Spotify lijst door heeft genomen voor het beantwoorden van deze vraag. Verder klopt het redelijk; ik hou vooral van oude muziek. 70/80/90.

10. Wat is haar favoriete sportteam? Nicole heeft geen favoriet sport team, gelukkig maar, wij hebben beide een hekel aan schreeuwende voetbal supporters die niets anders dan een monotone lokroep kunnen uitkramen. Dat klinkt dan ongeveer zo 'HEEEEUU" >< 

- <3. Ja. Vreselijk. En inderdaad, teamsport vind ik echt vreselijk. Jeugdtrauma's. 

11. Welke kleur hebben haar ogen? Bruin, met een beetje groen. 

- Correct!

12. Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet? Niets, ik ben perfect toch. 

- Ooooh, durf je niet met de billen bloot! Dat antwoord is natuurlijk af en toe een beetje te eigenwijs, hehe. Of doen alsof je luistert terwijl je ondertussen je Caisey Neistet filmpje kijkt.... :D

Lang geleden.. hier kende ik Peter zo'n 4 weken

13. Waar is ze geboren? In Epe. 

- Zeker!

14. Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet? Deze is makkelijk, Schwarzwälder Kirsch. Toen ik Nicole een paar maanden kende zijn we voor haar verjaardag naar Oldenburg in Duitsland gegaan, ze wou graag schwarzwälder kirsch eten en dat kon daar prima :D 

- Aw, dat is een leuke herinnering. Die taart daar was super lekker, nom! :)

15. Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan? Badminton, tafeltennis en nog meer dingen die ik niet weet :/ en nu Fitness. 

- Ja... ik reken alleen het eerste antwoord goed, want tafeltennis had ik verklapt. Ik heb veel meer gedaan flapdrol! :D Zwemmen, aerobics, gymnastiek, tafeltennis inderdaad. 


16. Wat zou ze uren kunnen doen? Met de poezen knuffelen, en dat doet ze ook :p 

- Hehe, ja.

17. Wat voor een uniek talent heeft ze? Lief zijn en creatief zijn. 

- Schattig :)

18. Hoelang zijn jullie al samen? Ongeveer anderhalf jaar, maar het voelt al veel langer.

- Klopt.. de tijd gaat zo snel, en toch voelt het alsof het nooit anders is geweest :) 

Dat waren de vragen! Ik moest om sommige antwoorden erg hard lachen. Wie weet dat ik Peter ooit zover krijg voor de boyfriend does my makeup.. 

1 opmerking:

  1. Hoe hilarisch zal dat zijn als je hem zover krijgt voor een boyfriend does my make-up filmpje. Hahah ik zou het in iedergeval super leuk vinden :p

    BeantwoordenVerwijderen