donderdag 15 september 2016

10 keer.. Wat vrouwen denken voor de spiegel

De spiegel, ik heb er een haat/liefde verhouding mee. Waar ik de ene dag redelijke optimistisch over mezelf kan zijn is het de andere dag weer compleet het tegenovergestelde. Er gaan ook allerlei hersenspinsels door mijn hoofd wanneer ik mezelf sta te bekritiseren voor de spiegel. Daarom deel ik vandaag met jullie: 10 keer.. Wat vrouwen denken voor de spiegel.

1. Ga weg vetje. 
Ugh, dat vetje.. Misschien als ik mijn shirt iets losser trek valt die niet meer op. Even mijn buik inhouden hoor.. Of als ik me omdraai. Of ga zitten. OH NEE. Bah. Misschien een vest erover.. Misschien als ik heel hard roep gaat die wel weg.. Doei vetje, je bent niet meer welkom!!!


2. Mijn kont en deze broek.. Ik lijk wel een oma.
Beh, leuk hoor zo'n high waisted broek.. maar met mijn figuur (appel) waar al het vet rondom mijn buik.bovenbenen zit accentueert die wel heel sterk de vetjes. En jeempie, mijn reet lijkt ook wel 1 meter lang. Dit kan toch niet de bedoeling zijn. Ik wil eigenlijk nieuwe broeken, maar de kittens (natuurlijk komt madam door het beeld lopen) slopen mijn broeken.. Even wachten dan maar..

3. Ik lijk 2.
Heerlijk, even een dag geen makeup op. Voelt goed.. *kijkt in spiegel*.. Wow, ik lijk net 2. Wat een baby. Misschien toch maar een lippenstift.

4. Bovenarmen en een mouwloos shirt.
Ugh, ik heb stevige bovenarmen zeg. Sinds de sportschool is het alleen maar erger geworden, doordat mijn spieren gegroeid zijn. Jeempie dit ziet er breed uit hoor. Vind het maar niks, straks valt het weer in een video op. B.E.H!

5. Dit hemd schijnt door.
Ugh, dit hemd schijnt wel een beetje door. Mijn bh valt nu extra op.. bh, bh.. wie verzint zo'n woord als bustehouder. Natuurlijk weer door een kerel die nergens verstand van heeft! Oh ja, het doorschijnende.. Kan het? Even aan Peter vragen misschien. Nou ja, laat maar. Die zegt toch altijd wel dat het kan. Doei, even iets anders aantrekken. Valt mijn vet ook minder op.

6. Vetrollen op rug
*Draait zich om*. Zie ik dit nou goed? Heb ik gewoon kleine vetjes op mijn rug? Ohjee, en al helemaal wanneer ik mijn armen naar achter doe. Gatverdarrie zeg, ik lijk wel een zeekoe. Vooral recht blijven lopen Nicole!

7. Puistjes
Je zou denken dat je met mijn leeftijd geen last meer hebt van puisten, maar niks is minder waar. Wat een kleine kraters zeg.

8. Tanden
Ugh, mijn tanden moet ik echt eens laten bleken. Die stomme verkleuring ook, en waarom precies in mijn voortanden. Wie verzint zoiets, van alle tanden staan mijn voortanden scheef en zijn ze verkleurd. De rest is recht en wit. Ja doei moeder natuur, jij ook de hartelijke groeten en een fijne dag!

9. Rimpels
Zie ik dat nou goed? Heb ik rimpeltjes rond mijn ogen? Gaaaa weeeeeg, ik ben 21. Misschien moet ik er weer crème opsmeren en is het niet goed gehydrateerd. Oh ja, wacht.. Hmm, het helpt niet echt. Damn, hoe zie ik er dan uit als ik 40 ben..

10. Dik, dik dik,
Ik lijk dit in deze jas. Blegh, misschien moet ik nog vaker zwart dragen hoor. Mijn taille is niet zo groot, misschien kan ik die iets meer accentueren. Ja, dat is beter. En hakken dragen helpt ook, zal ik ze aantrekken? Vind Peter ook leuk. Alleen begrijpt hij niet dat je vrij makkelijk je voeten kapot loopt. Oh nee, die broek is echt vreselijk. Snel een panty aan. En dat shirt.. tja, een mens moet wat. Dan ben ik maar dik. Doei.

Dat waren ze, (mijn) gedachte voor een spiegel! Heb jij nog leuke?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen