maandag 5 september 2016

Essence Strobing Highlighter Review


Strobing, een nieuwe (of toch oude?) trend die ontzettend populair is in beauty land! De Kardashians hebben het bekend gemaakt onder het grote publiek, maar zijn copycats van de dragqueens! Want zij kunnen het als geen ander. Essence speelt mooi in op deze trent en is uitgekomen met een strobing highlighter. Tijd voor een review!

"Breng glinsterende accenten aan op delen van je gezicht die je wilt benadrukken met deze Essence 10 Let It Glow! Strobing Highlighter. Ook kun je het aanbrengen over je hele gezicht voor een gezonde, natuurlijke glans." Het product 
Goed, strobing. Een fancy woord die simpelweg staat voor het highlighten van je gezicht. Highlighten is ansich al een rage die ik ontzettend leuk vind. Een mooie highlighter zorgt voor een gezonde glans en voegt wat mij betreft zeker iets toe in je makeup routine. 

Wat mij direct opviel was het prachtige patroon in de highlighter. Super, heel classy en ik vind het niet goedkoop ogen. Goed gedaan Essence! De verpakking is verder zoals we deze gewend zijn; plastic, rond en doorzichtig. Prima.


De strobing highlighter is een mooi roze kleurtje. Zeker geen hardcore highlight zoals deze uit het Solstice palette, maar dat verwacht je ook niet van dit type product. 

Een minpunt aan deze highlighter vind ik de vrij grove glitter die erin verwerkt zit. Het product is over je gehele gezicht te gebruiken volgens de verpakking, maar zelf vind ik hem daarvoor te veel glitter bevatten! Misschien een kwestie van smaak.
  Werking
De werking van dit product is prima. Niet te poederig, geen fallout. Ik heb de highlighter aangebracht op mijn wangen en het puntje van mijn neus zoals je op de foto kan zien. Het was lastig om deze op camera vast te leggen want de intensiteit is niet heel sterk, zoals het product ook bedoelt is. Wel vind ik nogmaals dat de glitter wat subtieler had gemogen. Helaas is dit geen over spray en zit dit door het gehele product verwerkt! 


Conclusie
Ik vind de Strobing Highlighter van Essence zeker een mooi product, vooral voor het fijne prijsje van €2,99. Het is inderdaad een mooie highlighter om te gebruiken als je van Strobing houdt, maar reken er wel op dat de glittertjes goed te zien zijn. Ik had het zelf mooier gevonden als deze iets subtieler waren en de roze glans wat meer naar voren kwam.

Al met al vind ik het wel een aanrader. De Essence Strobing Highlighter is voor €2,99 te koop bij het Kruidvat of via Kruidvat.nl.

1 opmerking:

  1. je ziet de highlighter bijna niet op de fotos dat is erg jammer. je review is veder wel nuttig, tnx :)

    BeantwoordenVerwijderen