zondag 25 september 2016

Mijn dromen anno 2016

Ieder mens heeft dromen. Een kind droomt ervan om later een piloot, een fietsenmaker of moeder te kunnen worden. Een oude man droomt ervan om nog één keer samen met zijn geliefde een prachtige rondreis te kunnen maken. En een ziek iemand? Die wil dolgraag beter worden. Dromen. Oud, jong, klein of groot, ieder mens droomt. Vandaag deel ik daarom met jullie mijn grootste dromen.

Natuurlijk zou ik dolgraag de loterij willen winnen, maar de dromen die ik vandaag ga behandelen zijn wel meer realistisch, haha. Ik heb namelijk wel eens gehoord dat de kans groter is dat je door de bliksem wordt geraakt dan de loterij te winnen.. Ja..1. Groeien in het bloggen en Youtube
Vandaag de dag helemaal geen onrealistische droom meer, toch? Al van jongs af aan vond ik bloggen en Youtube helemaal geweldig. En nog steeds; sinds ik de slag weer te pakken heb besef ik me heel goed dat er niets anders is dat ik liever doe. Ik kan uren artikelen tikken en video's bewerken. Heerlijk. Mijn droom zou daarom ook zijn om ooit, op een dag misschien, (parttime) te kunnen leven van mijn blog/Youtube.

Laat ik voorop stellen dat het me absoluut niet om het geld gaat, maar juist om het feit dat wanneer je met je blog of Youtube kan verdienen, je de keuze krijgt om ook echt van je hobby je werk te maken. Dat idee alleen al, geweldig toch? <3 Ooit.. Someday..

2. Moeder worden
NEE! Niet schrikken. Nu nog niet. Ondanks dat ik ontzettend van kinderen hou en ik de baby afdeling bij de Hema regelmatig bekijk, zou ik nu nog geen kinderen willen. Ik ben 21 en dat is het nog niet eens zozeer. Ik ken namelijk verschijnende verhalen van mensen die op deze leeftijd (of jonger!) een kind hebben gekregen en het zo weer over zouden doen. Nee, het is meer het feit dat mijn leven nog niet op orde is. Ik zit niet goed in mijn vel, heb nog geen werk en ik zou (hoe ik er nu insta) ook niet écht willen settelen in Groningen. Maar toch zie ik mezelf wel over een aantal jaren moeder worden. Een kind van jezelf opvoeden lijkt me het mooiste wat er is. Ik hoop dat het mij gegeven is want ik zou het echt niet willen missen. Oh, en met aantal jaren bedoel ik 3/4/5 jaar?

3. Een koophuis 
Uiteindelijk, als alles een beetje op de rit is, zou ik graag samen met Peter een huis willen kopen. Wij huren op dit moment en dat bedrag is flink! Nu vind ik huren niet direct geld weggooien want voor de periode dat wij hier zullen wonen is kopen niet de moeite waard. Toch zie ik het al helemaal voor me.. Een mooi huis met een tuintje, een eigen oprit. De katten die lekker naar buiten kunnen. Voor nu ben ik heel blij met het appartement, maar ooit..

4. Reizen
Op dit moment is het financiël niet mogelijk, maar ik zou dolgraag met Peter naar Italië willen. De plekken laten zien waar ik geweest ben en de omgeving nog meer in me opnemen. Of misschien ooit een rondrit op de motor. Ik heb Peter beloofd dat er ooit een dag komt dat ik mijn motor rijbewijs haal, dus wie weet..

Dat waren ze, mijn dromen. Natuurlijk zijn er wel meer andere, kleine wensen maar dit zijn wel de voornaamste zaken! Knullig? Misschien. Maar burgerlijk zijn is wat mij betreft helemaal niet erg!

Wat zijn jou dromen?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen