donderdag 22 september 2016

Mijn favoriete kleine Youtubers


De wondere wereld van Youtube. Ik kan er uren ronddwalen. Over werkelijk alles is vandaag de dag wel een video gemaakt. Lastig dus om origineel te zijn. Er zijn mensen die hun baan hebben gemaakt van Youtube of er parttime van leven. Ook is er een steeds groter wordende groep die miljonair is geworden door het maken van filmpjes. Ja, echt waar. Wat een droom! Vandaag deel ik met jullie: mijn favoriete kleine Youtubers (<5000 subs).

Toch zijn mijn favoriete Youtubers niet de grote namen. Vroeger misschien, maar dat is allang niet meer. Het volgende geldt absoluut niet voor alle Youtubers, maar ik heb soms het idee hoe meer abonnees iemand krijgt, hoe minder die zichzelf wordt. Nogmaals, dit geldt niet voor alle YT'ers, maar mijn ervaring als kijken (en als Youtuber die zelf al veel video's heeft gemaakt) is dat de kleinere kanalen die ik volg zo ontzettend puur zijn. Alles is oprecht, daar hoef je nooit aan te twijfelen. Ik kan me ook identificeren met deze mensen. Vandaar dat ze wat mij betreft in het zonnetje gezet mogen worden! Mijn favo YT'ers op dit moment met >5000 abonnees, in willekeurige volgorde.


Ik volg Soof/Sofie, ook wel bekend als Creasoof op Youtube, al een hele poos. Ik weet nog goed dat ze leuke, vrolijke vlogs plaatste van haar en d'r inmiddels ex man. De periode van haar scheiding heeft ze compleet vastgelegd op camera en nog steeds maakt ze vlogs, tekent ze en heeft ze een leuke serie genaamd Soof's Cappuccino.

Ik vind Sofie zo'n geweldig, lief, leuk, PUUR(!) en mooi mens. Ze is zo eerlijk en ik vind haar openheid prachtig. Ze laat de hoogte, maar ook zeker dieptepunten van haar leven op een mooie manier zien en ik herken mezelf op sommige vlakken in haar. Ze gaat inmiddels ook hard qua abonnees, dus tegen de tijd dat dit artikel online komt zit ze vast en zeker boven de 5000! Maar dat is haar van harte gegund,

Ik volg Jojan nog niet zolang, misschien een week of 4. En ondanks dat ik aan alles kan merken dat Jojan een heel ander karakter heeft, vind ik haar wel geweldig leuk! Jojan maakt vlogs en shoplogs en is bovenal, net als Sofie, erg creatief. Ik vind dat zo leuk om te zien!

Het toffe aan Jojan vind ik dat ze geen rem heeft. Ze is zo zichzelf op beeld en dat vind ik heel bewonderingswaardig om te zien. Lekker eerlijk, neemt geen blad voor de mond. Gewoon tof!

Naokia, het Youtube kanaal van Sophie die weer bekend is van Naoki.nl. Ze heeft nog weinig abonnees, maar maakt nog niet zo lang video's. Ik vind haar blog en haar video's zo handig! Naoki is een blog gericht op duurzaamheid en dierproefvrij! Tof. Zoals ik in de MAC lipstickstash video vertelde ben ik veel bezig met dierproeven, waarom en hoe dat gebeurt, en of het misschien geen goede stap is om compleet dierproefvrij te gaan.. Het kanaal (en site) van Sophie helpt me daar ontzettend bij. 
 
La Viesagista leerde ik zo'n 3/4 jaar geleden kennen door een filmpje die ik zag op EliseJoanne. Ik vond Sanne direct al een leuke meid en sindsdien ben ik haat blog gaan bezoeken. Sanne maakt video's en artikels over beauty, shoplogs, maar ook over haar leven als jonge moeder. Zo leuk om te lezen!

Ik vind Sanne zo tof, omdat ze net als bovenstaande dames, eerlijk en oprecht is. Bovendien vind ik Sanne ook heel grappig en zit ik soms hardop lachend een video (of artikel) van haar te bekijken. Leuk mens!

Dat waren ze, mijn favoriete kleine Youtubers op dit moment. Natuurlijk volg ik nog meer mensen met veel liefde, maar dan werd de lijst zo lang ;-). Heb jij nog leuke tips voor mij en wat zijn jou favoriete kleinere Youtubers? 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen