zondag 18 september 2016

Mijn favorieten games


Gamen heb ik altijd al leuk gevonden, maar sinds ik Peter ken heeft het serieuze vormen aangenomen! We hebben verschillende games gespeeld op de computer en nu we samenwonen hebben we ook 2 draadloze X Box controllers! Lekker op de bank en gamen maar! In dit artikel behandel ik met jullie mijn favorieten games van dit moment!Street Fighter
Wiki: Street Fighter (Japans: ストリートファイター), of afgekort SF, is de naam van een populaire reeks gevechtsspellen voor speelkasten en spelcomputers. In deze spellen komen personages uit verschillende landen en werelddelen tegenover elkaar te staan. Elk figuur maakt gebruik van unieke speciale aanvallen die hij kan aanwenden om zich een weg te vechten naar de finale. Capcom bracht het eerste computerspel van de reeks uit in 1987."

Heerlijk, dit spel. Een ouderwets potje vechten. Street fighter kent niet echt een duidelijke verhaallijn (wel een soort van, maar niet noemenswaardig). Het is vooral de bedoeling dat je je tegenstander als eerste neer knalt! En dat gaat met geweld op zo'n controller kan ik je vertellen. Peter vind meestal dat ik vals speel, omdat ik zoveel mogelijk knopjes tegelijk indruk in de hoop een goede klap uit te delen. Terwijl hij zelf, wanneer ik naar de wc ben, de beste combo's probeert uit te zoeken, zodat hij uiteindelijk makkelijk wint. Ach, de kans bestaat dat je ruzie krijgt, maar dat heb ik er wel voor over ;-)GTA 5

Wiki: Grand Theft Auto V (ook geschreven als GTA V of GTA 5) is een computerspel uit de Grand Theft Auto-serie van Rockstar Games. Het spel is ontwikkeld door Rockstar North en kwam op 17 september 2013 uit voor PlayStation 3 en Xbox 360. Het spel is voor de PlayStation 4 en Xbox One op 18 november 2014 uitgekomen; de Windows-versie kwam op 14 april 2015 uit. Het spel maakt gebruik van de door Rockstar Games ontwikkelde RAGE-Engine, die ook voor Grand Theft Auto IV werd gebruikt. De ontwikkelings- en marketingkosten van het spel bedroegen tussen de 200 en 265 miljoen euro. Het was destijds het duurste spel dat ooit gemaakt was. Op de eerste dag van de release bracht het spel 800 miljoen op. Na drie dagen bereikte GTA V de grens van 1 miljard dollar, een recordgetal.

Kort samengevat is GTA een spel waarbij je met je character het criminele circuit induikt. Je gaat heist doen met teams en je kan alles doen wat God verboden heeft. De verhaallijn speelt zich af in de stad Los Santos, een fictieve versie van Los Angeles!

GTA vind ik één van de beste spellen ooit gemaakt. Vorig jaar rond deze tijd heb ik dit spel cadeau gedaan aan Peter. We hebben hem samen in 3 maanden tijd uitgespeeld! GTA 5 heeft wat mij betreft alle verwachtingen overtroffen. De graphics zijn prachtig, de verhaallijn is heel boeiend en uitdagend (je kan met 3 verschillende characters spelen) en wanneer het spel is uitgespeeld kan je nog genoeg doen, zoals auto's jatten, naar de stripclub, rondrijden en vliegen in vliegtuigen ( ;) ) .

Wat zijn jou favorieten games? 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen