zondag 11 september 2016

Mijn top 5 zomer nagellak!


Ik vind de zomer hét nagellak seizoen van het jaar! De zon schijnt en we worden allemaal een stukje bruiner. Tenminste, dat is de bedoeling want de zon heeft zich nog niet zoveel laten zien. Laten we hopen dat daar snel verandering in komt. Ik vind een mooie nagellak een zomerse look helemaal afmaken. Vandaag deel ik daarom dan ook met jullie; mijn top 5 favorieten nagellakjes!
De onderstaande kleuren zijn trouwens in willekeurige volgorde genoemd. Laten we beginnen!1. Catrice 210 - Just Married & 2. Essence 08 Whatever!
Ik heb bovenstaande kleuren samengevoegd, omdat ze veel op elkaar lijken. Dit soort tinten, roze/parelmoer, vind ik zó mooi op de nagels. De linkerkleur, Just Married, heeft eigenlijk wel zijn beste tijd gehad en begint ook geel uit te slaan.. maar ik vind hem zo mooi dat ik hem niet weg kan gooien.

Aan de rechterkant zie je Whatever van Essence. Dit is een mooi zachtroze kleurtje met ook weer een parelmoer ondertoon. Een liefelijk kleurtje die goed draagbaar is en overal bij past.
3. Essence - 03, Give me nude baby!
Dit is zo'n typisch 'ik heb wel iets op mijn nagels, maar je ziet het niet' kleurtje. In het potje lijkt de nagellak vrij wit, maar op je nagels zie je een doorzichtig laagje met, ja hoor daar is die weer, een parelmoer kleurige ondertoon.. Erg mooi.


4. Miss Sporty Total Darkness
Dit is zo'n typisch kleurtje die vrij gewaagd is, maar ik wel prachtig vind voor dagelijks gebruik. Het is een diep zwarte kleur met een matte finish. Classy! Helaas komt deze nagellak uit een LE en is dus niet meer te koop.

Een minpuntje: ik heb hem sinds vorig jaar december in mijn bezit en hij begint nu al stroperig te worden..
5. Rimmel - 430 Coralicious 
Het bovenstaande lakje heb ik in mijn vorige favorieten video laten zien; de 60 seconds super shine nagellak in 430! Een prachtige rood/koraal kleur en de meest perfect draagbare rood tint! Dit lakje draag ik veruit het meest; ik heb hem nu ook op mijn vingers en tenen. Wat een mooie kleur zeg, super!

Dat waren ze voor vandaag. Welke nagellak draag jij vaak in de zomer?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen