zondag 4 september 2016

W7 Banana Dreams Loose Powder review


Banana powder is hot! Dat komt mede door de enorme invloed die de kardeshians op onze maatschappij hebben. Vooral de variant van Ben Nye is populair. Natuurlijk haakt het bekende budgetmerk én dupe topper W7 daarop in met haar eigen variant van de Banana powder. Maar wat is banana powder eigenlijk en vooral; hoe bevalt het?


Banana powder is een gelige poeder die je kunt gebruiken voor het fixeren van je foundation, het
shapen van je gezicht en het wegwerken van oneffenheden. De poeder blijft ontzettend goed zitten en zorgt dus voor een 'flawless' gezicht voor de rest van de dag. Op Youtube zijn dan ook honderden filmpjes te vinden over hoe je deze poeder het best kunt gebruiken.

Zelf gebruik ik de Banana Dream poeder om mijn foundation mee te fixeren. Ik ben een echt discoballetje want mijn t-zone is (helaas nog altijd) ontzettend vet. Mijn wangen zijn daarentegen weer droog. Ik ben altijd opzoek naar een poeder die ervoor zorgt dat mijn huid minder vet word en vooral; minder vet oogt. Toen ik via de Boozyshop op dit budget alternatief stuitte was de keuze ook snel gemaakt om hem te kopen!

Structuur 

De banana powder is inderdaad een echte setting powder; droog en voelt heerlijk mat aan. In eerste instantie dacht ik ook dat er een bananen luchtje aan zou zitten, maar helaas ;). Hij heeft de naam puur te danken door de gelige kleur.

De poeder zelf werkt eigenlijk zoals een minerale poeder. Zelf brengt ik de poeder vanuit de deksel op mijn kwast aan en werkt ik het uit over mijn gezicht.


Effectief?

Zoals ik al vertelde gebruik ik de poeder als setting powder en niet om mee te shapen. En eerlijk waar; dit is de beste poeder die ik in tijden heb gebruikt. Ik heb geen enkele andere poeder die mijn gezicht zo mooi mat maakt én dat ook op een natuurlijke manier doet.

Mijn gezicht word snel vet en helaas is dat nog steeds zo. Wel heb ik het idee dat mijn gezicht minder snel vet oogt en mooi gematteerd blijft. En nogmaals; het product voelt heerlijk aan op de huid.


Prijs/kwaliteit gezien vind ik dit zeker een aanrader. Absoluut een vernieuwend product op de budgetmarkt en vooral prettig in zijn gebruik.

Ik kan er lange verhalen over schrijven, maar W7 heeft een topper op de markt uitgebracht en zeker weten dat ik hem opnieuw ga halen! W7 Banana Dreams loose powder is te koop bij o.a. de Boozyshop (€6,49) of bij de plaatselijke Op=Op winkel (€6,00 of 3 producten voor €15).

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen