Over mij

Hallo en ontzettend leuk dat je even een kijkje komt nemen. Zoals je in het welkom al kon lezen is mijn naam Nicole en ben ik 21 jaar oud. Ik woon sinds juni van dit jaar samen met mijn vriend en twee kittens in Groningen. Zelf ben ik opgegroeid in Gelderland, Epe/Heerde. Ik heb inmiddels verschillende opleidingen afgerond op niveau 2, 3 en 4 (de laatste doktersassistent) en zit in dubio over wat ik nu verder ga doen.

Al jaren ben ik bezig met het onderhouden van blogs en Youtube. Toen ik 11 jaar was kwam ik erachter dat er een toen nog geheel onbekende online wereld was waar mensen filmpjes van zichzelf konden plaatsen. Al snel was ik compleet in de ban van Youtube en keek ik met name graag naar make-up kanalen die inmiddels grote succesvolle bedrijven zijn geworden, zoals Nikkietutorials, Beautygloss, Misslipgloss enz.. Ik was een jaar of 12/13 toen mijn eerste video online ging. Ik vind het on-ge-loof-lijk jammer dat ik geen van die video's nog heb, allemaal in onzekere puberale buien verwijderd. Mijn eerste kanaal had de naam; butterflybeautiful. Inclusief die mooie spelfout.


Dit was de tijd van de rage omtrent het 88 makeup palette, waarin tutorials de meest populaire vorm van video's waren en waarin Windows Movie Maker en je slechte kwaliteit webcam je beste vriend waren. HD en dergelijke kwam later pas! Haha, wie kent deze goede oude tijd nog?

Een aantal jaren later ging ik over op een nieuw kanaal genaamd Lipstickzone. Hier heb ik al onzettend veel video's op gemaakt. Helaas heb ik door allerlei omstandigheden nooit aan een stuk door geupload, maar ik ben dit wereldje altijd blijven volgen en sta ervan versteld hoe snel Youtube en blogs groot zijn geworden. Grappig dat dat wereldje dus ooit mijn grootste hobby was als 14 jarige puber.

Inmiddels ben ik 21 en is er het één en ander veranderd. Dat betekend ook dat ondanks mijn liefde voor lipstick, make-up niet meer zo'n grote rol speelt in mijn leven. Ik vind het nog steeds leuk om er mee bezig te zijn, maar een compleet Youtube kanaal inclusief blog over één onderwerp is niet meer aan mij besteed. Ik zit momenteel in een bijzondere fase van mijn leven. Ik ben sinds begin juni uit huis en woon samen! Ik zit ontzettend in dubio over hoe nu verder met studie/werk. Onderwerpen als relaties, vriendschappen tot aan de suffe dingen zoals huishouden zijn plots erg interessant.

Met heel veel plezier en trots schrijf ik nu dus voor mijn site, Lipstickzone, met elke dag een vers artikel over diverse onderwerpen en 2 keer in de week een video. Ik hoop je hier vaker te zien en ik zou het ontzettend leuk vinden als je een reactie achter zou laten!

~ Nicole

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen